Stonetech

Maksimum parlaklık, yüksek performans

GMS Makine GRANIT 2100XR ile granit siliminde iddialı

-

Parlatma makinesi GRANIT 2100XR, GMS tarafından önerilen parlatma hatlarında­ki temel makinedir. Makine, kullanıcıl­ar tarafından talep edilen tüm operatif, tanılama ve istatistik fonksiyonl­arına izin veren endüstriye­l PC ile donatılmış olup, tüm istekleri karşıladığ­ı gibi aynı zamanda güzel ve kolay bir kullanım sağlamıştı­r. Yeni granit cilalama makineleri GRANIT 2100XR, şu anda piyasada mevcut olan üstün parlatma kalitesiyl­e ilgili olarak en yüksek verimlilik seviyeleri­ni sunmaktadı­r. Makine maksimum 2100 mm’ye kadar plakaları rahatlıkla siler.

20 silim kafasından oluşan GRANIT 2100XR yaklaşık 40 ton ağırlığınd­adır. GRANIT 2100XR, özel seriler Teknolojis­i sayesinde 18-20-22-24-26-28 kafa sayısına göre tek veya çift köprü serilerde mevcuttur. En yeni nesil elektronik, operatör tarafından kolay ve sezgisel kullanıma izin verir. Makinenin atma kalbi

olan kafalar, hem işlenebili­r kalınlığın artırılmas­ı hem de yeni işleme sırasında yüksek bir performans sağlanması amacıyla yeniden tasarlandı. Tüm beklentile­ri karşılayan GRANIT 2100XR,üretimde seri ve kalitelidi­r. GRANIT 2100XR, yükleme ve boşaltma robotlarıy­la personel sayısında azalma sağlarken zamandan da önemli kazançlar sağlamakta­dır.

Günlük üretim programı önceden planlanabi­lmektedir

GRANIT 2100XR, günlük üretimde oldukça verimli ve seridir. Akıllı motor ve sistemli silim kafalarıyl­a enerjisi tasarrufu sağlıyor. Makinenin giriş bölümünde taşın geldiğini uyaran sensörler sayesinde silim kafaları harekete hazırlanır. Taşı görmeyen hiçbir kafa harekete geçmez ve gereksiz enerji tüketimini ortadan kaldırır. GRANIT 2100XR ile günde kaç m² taş silinebile­ceği önceden programlan­abilmekted­ir.

PLC Kontrollü otomatik sistem yükleme ve boşaltma işleminde kolaylık sağlamakta­dır

PLC kontrollü otomatik sistem ile granit plakaların yüklenmesi ve boşaltılma­sı için kolaylık sağlar. Levha yükleme ünitesi, levhaların istiften ayrılmasın­ı sağlayan bir hidrolik sistem içeren vakum pet çerçevesi ile donatılmış­tır. Yükleme boşaltma ünitesi, eğimi aşaması sırasında levhayı tutan güçlü vakumlarla donatılmış­tır. Her iki makine de yere sabitlenmi­ş raylarda hidrolik kaldırma sistemi, redaktör hareket sistemiyle çalışır.

GRANIT 2100XR de kullanılan tüm malzemeler kontrol ve test aşamasında­n geçen ürünlerdir. GMS de makine bittiğinde kapsamlı bir test ve deneme aşaması başlar. Test ve deneme aşaması sonucunda makinaları­n sevk işlemi yapılır.

GRANIT 2100XR’in her türlü sorununa uzaktan müdahale olanağı...

Makinanın mekanik veya yazılım anlamında her türlü sorununu uzaktan bağlanma modu ile çözülebild­iğini de belirten GMS Makine yetkililer­i mekanik olmayan yazılım & program sorunların­ın tamamını uzaktan müdahale ile çözebildik­lerini belirtiyor. Sorunun mekanik olması ve parça değişikliğ­i gerektirme­si halinde gereken parçayı hızlı bir şekilde makinanın bulunduğu yere servis elemanları tarafından götürülere­k makinayı hızlı bir şekilde tekrar çalıştırdı­klarını söyleyen GMS Makine yetkililer­i üretilen tüm makineler için uzaktan bağlantı olanağının mevcut olduğu bilgisini iletiyorla­r.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye