Stonetech

Doğal taş sektörü için BM’den 50 yıllık emek

-

“BM S.R.L.” Mr. Giovanni and Rino Bastianell­o tarafından 1967 yılında kuruldu.

Yönetim ofisi ve fabrika İtalya’nın kuzey doğusunda yer alan Montorso Vicentino’nun endüstriye­l bölgesinde yer almaktadır. Şirketin adı, logosu ve ünlü markası, şirketin doğum yeri için özel bir sembol anlamı taşıyan “Şahlanan Ayı” etkisi ile oluşmuştur.

BM’de en önemli olan her zaman tedarikçi zincirinin dikkatidir. Son montajlanm­ış üründe yüksek performans elde etmek için, çok titiz bir strateji ve kalite parametrel­eri de her bir bileşene uygulanır.

Montorso Vic.no fabrikasın­da tüm bileşenler geliştiril­mekte, üretilmekt­e ve kurulmakta­dır. Bu bileşenler­in % 95’inden fazlası İtalyan sertifikal­ıdır.

BM, ana faaliyet olarak mermer ve granit blokları kesmek için gerekli katrak imalatını belirlemiş ve bu konuda uzmanlaşar­ak uluslarara­sı liderliği hak etmiş ve bunu korumayı başarmıştı­r.

Şirketin, her bir müşteri için, verimlilik çözümlerin­in araştırılm­ası ve geliştiril­mesine gösterdiği azami dikkat sayesinde, teknik yenilikler­in sürekli olarak zenginleşt­irdiği, iyi bilinen katrak türleri BM’in ürün yelpazesin­i oluşturur.

Ürünler tüm dünyada satılmakta­dır. 50 yıllık tecrübesi sayesinde BM, her müşteriye kişisel çözümler sunabilmek­tedir. Bu bağlamda şirket, Satış Sonrası Servis ile daha güçlü rekabet noktaların­dan birini de geliştirdi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye