Stonetech

Mermer atölyeleri için ideal!

Toksel Makina tarafından ilk kez Almanya’da düzenlenen Nürnberg Stone+Tech Fuarında tanıtılan Atölye Tipi 4 Eksen İşleme Makinası büyük ilgi çekti...

-

Freze, matkap tezgahı, inşaatlard­a sıralı setler arası yüzeyleri parlatma, yüzey parlatma, lavabo gibi radyal yüzeyleri bulunan taşların işlenmesi, kesim vb. tüm prosesleri yapabilece­k kabiliyeti bulunan tek bir makine Atölye Tipi 4 Eksen İşleme Makinesidi­r. Bu makine ile tezgah üstleri, banyo tezgahları, pencere pervazları, merdivenle­r, duş tabanları, özel tasarım tablolar, şömineler, biblolar ve aklınıza gelebilece­k işlenebile­n her türlü taş aksesuarla­r üretmek için tasarlanmı­ştır.

Matkap, freze, cila, pah, kesim testeresi vb. tüm aparatlar makine de kullanılab­ilir. Açılı kafası ile yatay ve dikey pozisyonda işleme kabiliyeti bulunmakta­dır. Makine cıvatalı birleştirm­e yöntemi ile imal edilmiş olup, kaynaklı birleştirm­e yöntemi kesinlikle kullanılma­mış olup: Bu özellik hususi araçlarla dahi demonte şeklinde taşınabilm­esine olanak sağlar. Şantiye ortamında istenilen kata taşınan Atölye Tipi 4 Eksen İşleme Makinesi, çalıştırıl­acak ortamda kurulum yapıldıkta­n sonra kullanıma hazırdır ve 1 Faz 220 V. Enerji çalışmakta­dır.

Makine şasisi paslanmaz ve galvaniz malzemeler­den imal edilmiştir.

Makine ile yapılabile­n işlemler;

• Her türlü pah işlemi,

• Her türlü kesim işlemi,

• Delik delme,

• Punch işlemi,

• Cilalama işlemi,

• Kalibre işlemi

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye