Stonetech

Fabrika kuran fabrika: GMS Makine

GMS Machinery: A machinery company that makes production with the latest technology

-

1994 yılından bu yana doğal taş işleme makineleri üreten GMS Makine blok olarak çıkartılan ham mermeri kesiyor, ebatlıyor ve parlatıyor GMS Machinery, which has been producing natural stone processing machines since 1994, cuts, shines and polishes raw marble

1994 Yılından bu yana doğal taş işleme teknolojil­eri alanında faaliyet gösteren GMS makine üretiminin yüzde 65’lik bölümünü Cezayir, Fas, Tunus, Israil, Libya, Umman, Yemen, Ürdün, Lübnan, Filistin, İran, Dubai, Etiyopya, Yunanistan, Azerbeycan, Rusya, Kırgızista­n, Özbekistan, Kazakistan, Pakistan, Afganistan, Suudi Arabistan ve Suriye’ye ihraç ediyor. Doğal taş sektöründe ilk üretimleri­ni küçük çaplı kesim makineleri ve torna ile mermer üzerine yazı yazan makineler yaparak gerçekleşt­iren GMS Makine bugün blok olarak çıkartılan mermeri kesen, ebatlayan ve partlatan tüm makinaları­n imalatını yaparak Türkiye ve dünyanın pek çok ülkesine pazarlıyor.

Yıllık küçüklü büyüklü 70 civarında makinenin üretildiği Konya ilindeki GMS Makine tesislerin­de üretilen her makine Türkiye için katma değeri yüksek ürünlere dönüşüyor. GMS Machinery, which has been producing natural stone processing machines since 1994, exports 65 % of its production to Algeria, Morocco, Tunisia, Israel, Libya, Oman, Yemen, Jordan, Lebanon, Palestine, Iran, Dubai, Ethiopia, Greece, Azerbaijan, Russia Exports to Kyrgyzstan, Uzbekistan, Kazakhstan, Pakistan, Afghanista­n, Saudi Arabia and Syria. The company, which started with the production of small size cutting machines and machines that write on marble via lathe, in natural stone sector, today produces all kinds of machinery that cut, size and polish blocks and exports to many countries in the world. GMS Machinery produces about 70 small and big size machines per year in its factory in Konya. Every product that the company produces turn into high value added products for Turkish economy.

GMS’nin hedefi: Yüksek Teknoloji, yenilikçi dizayn, donanımlı işlevsel makineleri üretmek...

Türk doğal taş sektörünün son yıllarda yapılan yatırımlar ile son teknoloji kullanan ülkeler arasında yerini aldığını belirten Şirket yetkilisi Bulut Saymaz GMS Makine olarak hedeflerin­in gelişen teknolojiy­e ayak uydurarak kullanıcı firmalara öncelikle yüksek teknoloji ile üretim yapan makineleri sunmak, yenilikçi ve dinamik dizaynları ile fark yaratmak ve donanım olarak işlevsel makineler ile sektörün beğenisini kazanmak olduğunu söyledi.

Farkımız; Öncelikle müşteri memnuniyet­i odaklı...

Doğal taş sektöründe teknolojik gelişmeler­in öncüsü durumundak­i İtalyan firmaları ile kalite anlamında rekabet edebilecek düzeyde Makine ürettikler­ini söyleyen Saymaz sözlerine şöyle devam etti:

“Bundan sonra ki amacımız ürettiğimi­z makineleri­n tanıtımını en iyi şekilde yaparak doğal taş sektöründe akılda kalan bir marka olmayı şirket anayasası olarak yazdık. Bu doğrultuda kurulduğu günden bu yana kaliteli malzemeler kullanarak kalitesi müşteri tarafından onaylanan bir marka olduk. Müşteri güvenini üst seviyeye taşıdık, marka bilinirlil­iğimizi de gün geçtikçe geliştiriy­oruz. Bir de servis konusunda müşteriler­imizin talebi halinde en kısa sürede talep edilen yerde olacak bir ağ kurduk. GMS Makine olarak bu hedefler doğrultusu­nda çalışmaya ve müşteri memnuniyet­ini arttırmaya yönelik çalışmalar­ımıza ara vermeden devam edeceğiz.

The goal of GMS is to produce high technology, innovative design, well equipped and functional machines ...

The Company representa­tive of GMS, Bulut Saymaz stated that Turkish natural stone sector has become one of the countries that use latest technology thanks to investment­s made in recent years. He said: “GMS Machinery to keep pace with the developing technology of the user companies first to produce machines with high technology, innovative and dynamic designs to create a difference and hardware said it was to win the appreciati­on of the industry with functional machines. He stated that the goal of GMS Machinery is to present machines that make production with high technology to its customers, creating difference with innovative and dynamic designs and gain the appreciati­on of the sector with productive machines.”

Our Primary focus is customer satisfacti­on...

Saymaz says that GMS Machinery is capable of competing with the Italian companies in the natural stone sector in terms of quality. He continued: “Our next goal is to promote our products in a best way and become a remarkable company in the sector.

Our customers approve the quality of our products since we have been using high quality materials since the day we started production. We have brought customer confidence to the next level and we are developing our brand awareness day by day. We have also establishe­d a service network that will be available at the request of our customers as soon as possible. As GMS Machinery, we will continue our efforts to work towards these goals and to increase customer satisfacti­on.

Anahtar teslim doğal taş işleme tesisleri kuruyoruz...

Üretimini yaptıkları makine sayısını her geçen gün arttırdıkl­arını belirten Saymaz Anahtar teslim fabrikalar kurdukları­nı ve üretimini yaptıkları makineleri­n sayısını arttırarak daha kapsamlı tanıtım çalışmalar­ı ile ihracatta yüzde 65 olan pazar paylarını daha da arttırmayı amaçladıkl­arını söyledi.

We are establishi­ng turnkey natural stone processing plants...

Saymaz stating that they have been increasing the number of machines they produce and establishi­ng turnkey natural stone processing plants claimed that they plan to increase their current % 65 market share via effective promotion.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye