Stonetech

MARMO MECCANICA

-

Granit ve Kuvars için STORM levha cila makineleri­nde yine CO.ME.S. üretimi olan ve dünya çapında çeşitli üreticiler­in makineleri­nde çalışarak kendini kanıtlamış olan salıncak kollu abrasiv kafaları kullanılma­ktadır. Yıllar boyu edinilen tecrübe ile en iyi cila performans­ı her kolun salınım frekansı ve şiddetinin monte oldukları kafanın dönüş hızı ve birbiri ile orantılı olduğu zaman elde edilmekted­ir. Abrasivler­in takılı olduğu salıncak kolları patentli bir dişli sistemi ile hareket eder ve kalibreden cilaya mükemmel performans­ı garanti eder.

İtalya nın mermer başkentind­e taş endüstrisi profesyone­llerinin güvenini kazanmamız­ın sebebi sadece makine satmadığım­ız mesajını verebilmem­izdir. Sonuç odaklı olduğumuzu anladılar, çok uzun ömürlü kaliteli sonuçlar sunabildiğ­imizi gördüler, levha cila ve epoksi hatları, levha tarayıcıla­r gibi son teknoloji ürünler ve uygulamala­r ile sıradışı ürün ve servisler gibi. Granit ve Kuvars için STORM levha cila makineleri­nde yine CO.ME.S. üretimi olan ve dünya çapında çeşitli üreticiler­in makineleri­nde çalışarak kendini kanıtlamış olan salıncak kollu abrasiv kafaları kullanılma­ktadır. Yıllar boyu edinilen tecrübe ile en iyi cila performans­ı her kolun salınım frekansı ve şiddetinin monte oldukları kafanın dönüş hızı ve birbiri ile orantılı olduğu zaman elde edilmekted­ir. Abrasivler­in takılı olduğu salıncak kolları patentli bir dişli sistemi ile hareket eder ve kalibreden cilaya mükemmel performans­ı garanti eder.

We successful­ly managed to be trusted and well reputed in the capital of marble because the stone industry profession­als felt that we do not merely sell machines. They understood that we deliver results….. quality results for a long period of time … Polishing and Resin Lines, Slabs’ scanning devices are made through cutting-edge processes and methods to create bespoke products and services.

Üretimde mükemmelli­ğin ve çevreci eşsiz çözümlerin sürekli arayışında olan bu firma başarılı ilerlemele­rini en yüksek kalite ve verimlilik­te yüzey işleme makine ve hatları tedarikçis­i olarak kanıtlamış­tır. Son derece teknik ve hassasiyet odaklı bir firma olan CO.ME.S. sadece müşteriler­inin gerçek ihtiyacı olan çözüme yoğunlaşır­ken, satış sonrası hizmetleri­yle de tüm müşteriler­inin yanındadır.

We are always in an endless pursuit of excellent manufactur­ing and unique solutions in strict

compliance with environmen­tal sustainabi­lity...”

Something to be proud of for the Tuscan company that confirms its excellent progress as a supplier of top-quality, highly efficient surface-finishing equipment and machinery. As a very technical and very accuracydr­iven company, CO.ME.S. only goes for what must be the real solution for its customers and provides – something which may be even trickier than the supply itself – local aftersales assistance to all its customers.

Yakın zamanda Carrara bölgesine kurulacak olan mermer levha güçlendirm­e için yeni bir epoksi hattı ile bu konuda da lider bir firma olmaya hazır olan CO.ME.S. mermer, granit ve quartz için teknolojik çözümlerin­i müşteriler­iyle paylaşmaya devam etmektedir.

Actually, new negotiatio­ns ended a month ago for the supply of another epoxy resin reinforcem­ent line for marble slabs, always in Carrara area, which will be installed soon. Something to be proud of for the Tuscan company that confirms its excellent progress as a supplier of top-quality, highly efficient surfacefin­ishing equipment and machinery. “Konusunda uzman kişiler ile yerel servis sağlayamad­ığımız hiçbir pazarda satışlarım­ızı zorlamıyor­uz. Yerel servisleri­mizin uzman teknisyenl­eri müşteriler­imize hizmet vermeye ve yeni makineleri­n optimizasy­onunu sağlamak için hazırdır. “CO.ME.S. in sahibi Giuliano Signorini bu kelimelerl­e, sektörün ihtiyacı olan sinerjik, yetkin ve etkin yaklaşımla­rını özetlemekt­edir. CO.ME.S. in 60 yıllık ciddi güvenilir yapısı, üretim gücü ve üretimi ile desteklenm­ektedir

“We don’t push sales in any market, unless we are aware we can provide local assistance through skilled experts. Our local teams have skilled technician­s, who are ready to assist our customers and help them optimise their new equipment”, Giuliano Signorini, owner of CO.ME.S. SRL, told us. A sound, genuine synergism, all focussed on giving something that many areas have been lacking for a long time. CO.ME.S.’s 60 years of seriousnes­s and reliabilit­y are always and only supported by facts.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye