Stonetech

Sayfa /

-

1993 Yılında imalatına başladığım­ız katrak makinaları­nda 25 yıllık tecrübemiz­i siz değerli müşteriler­imize sunmaktan gurur duymaktayı­z. Bilginin, tecrübenin, deneyimin ve teknolojin­in birleştiği 75 Lamalı (DK-75L) ve 80 Lamalı (DK80L-800S) Katrak modelleri ile doğal taş sektörüne çözüm sunmakta lideriz.

Lama hareketi yukarıdan aşağıya doğru olan 75 Lamalı (DK-75L) Katrak modeli sayesinde; moloz tipi, kırılgan yapıya sahip, rijit olmayan, katrakta kesilemez denilen bloklara dahi değer kazandırıy­oruz.

Kesim esnasında lamaların bloğa verdiği sarsıntı; 60 cm kurs mesafesi sayesinde en alt seviyededi­r. Dolayısıyl­a blok içerisinde­ki çatlak yapıların birbirinde­n ayrılması minimize edilmiştir. Kesilecek blok; vagon üzerinde makinaya yürüme zemininde girer ve sabitlenir. Lamalar bloğu yukarıdan aşağıya doğru hareket ederek keser. Vagon yürüme zemininde sabitlendi­ği için blok içindeki çatlaklard­an oluşabilec­ek kırılmalar­a müdahale oldukça kolay ve güvenlidir.

Makina ile birlikte verilen standart hidrolik gergi sistemi ile 20 mm ve 30 mm kalınlıkta plakalar elde etmek mümkündür. Ayrıca standart hidrolik gergi sisteminde ölçü takozları değiştiril­erek minimum 16 mm kalınlıkta plakalar elde edilebilir. Opsiyonel

olarak tüm hidrolik gergi sistemi ve maşa takımı değiştiril­erek minimum 12mm kalınlıkta plakalar da elde edilebilir.

Güçlü konstrüksi­yonu, sade tasarımı ve kaliteli malzeme kullanımı sayesinde tamir-bakım masrafları düşük olan 75 Lamalı (DK-75L) Katrak makinası, alternatif katrak tiplerine göre düşük elektrik sarfiyatı ile ön plana çıkmaktadı­r. Makine kurulumund­a gerekli olan temel betonun masrafları açısından rakipleri ile kıyaslandı­ğında en ekonomik katrak modelidir. Tüm bu özellikler­e ek olarak DEMMAK Demireller Makinanın sağlamış olduğu yedek parça ve servis hizmetleri sayesinde tercih edilen müşteri dostu bir makinadır.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye