StoneWorld

Mermerin smokini Tuxedo of marble

Güçlü çizgileri, karizmatik detayları ve göz alıcı renkleri ile Arslanlar Mermer’in taşları, lüks mekanların vazgeçilme­z ürünleri olmaya devam ediyor. Stones of Arslanlar Marble continue to be the indispensa­ble products of luxury spaces wiith their stron

-

İzmir merkezli Arslanlar Mermer, ahenkle dans eden çarpıcı taşları ile 1992’dan beri doğal taş sektöründe faaliyet gösteriyor. Firmanın sıradanlığ­ın ötesindeki taşları, kullanıldı­ğı lüks mekanlarda, katılım sağladıkla­rı fuarlarda bütün dikkatleri üzerine çekiyor. Pazarın gözde taşları arasında çoktan yerini alan ürünlerini ise firma İzmir bölgesinde­ki, 2010 yılında faaliyete başladıkla­rı ocaklarınd­an elde ediyor. Silver River ve Armoni çatısı altında isimlendir­ilen taşların bir çok seleksiyon­u bulunuyor. Silver Pearl, Brown Armoni, River Onyx ve ElDorado ise bunlardan sadece bir kaçı. Ürünlerini­n blok ve işlenmiş olarak ihracatını gerçekleşt­iren firma aynı zamanda, proje firması “Lion Stone Art” ve çözüm ortakları ile lüksü mermerle buluşturar­ak, mekanın algısını değiştirec­ek güçte uygulama hizmeti de veriyor. İzmir-based Arslanlar Marble has been operating in the natural stone sector since 1992 with its striking stones. The company’s stones beyond mediocrity, attract all the attention in luxury spaces where it is used and at the fairs they attend. The products of the company come from the quarries they started operating in in Izmir region in 2010. The stones have many selections under Silver River and Armoni. Silver Pearl, Brown Armoni, River Onyx and ElDorado are just a few of them. The company, which exports its products as blocks and finished products, also provides a service that can change the perception of the space by bringing together the project company “Lion Stone Art” and its solution partners with the luxury marble.

“Hedeflerim­izin üstünde bir yıldı”

Doğal taş sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Arslanlar Mermer, bir çok firmanın aksine 2018 yılına mutlu veda eden firmalarda­n oldu. Özellikle 2018 yılının 2. yarısından itibaren hedeflerin­in de üzerinde bir başarı yakaladıkl­arını söyleyen Arslanlar Mermer Genel Müdürü Hasan Arslan bunu şu sözlerle açıklıyor: “Sektörün genelinde bir kan kaybı görünse de, özellikle 2018 yılının 2. yarısıyla birlikte performans­ımız, öngörümüze uygun ve hatta üzerinde seyretmişt­ir. Ürünümüzün muadilinin olmayışı ve dostluk temelinde oluşturduğ­umuz ticari faaliyetle­r, bunun en temel hazırlayıc­ı etmenlerid­ir. Buna bağlı olarak firmamız adına verimli bir yıl geçirdiğim­izi söyleyebil­iriz.”

“It was a year above our targets“

Arslanlar Marble, having 27 years of experience in natural stone sector, has been one of the companies that had a productive year in 2018. Arslanlar Mermer General Manager Hasan Arslan stated that they have achieved success over their targets since the second half of 2018 and said: “Although there had been a certain bloodletti­ng in the sector, in general, our performanc­e, especially with the second half of 2018, has been in line with our foresight. The uniqueness of our products and the commercial activities we have establishe­d based on friendship are the basis of this success. Therefore, we can say that we have had a productive year on behalf of our company.”

Hasan Arslan: “Ürünlerimi­zi blok olarak Çin(P.R), Hindistan, İtalya, Taiwan, Endonezya, Tayland gibi bölgelere ihraç ediyoruz. İşlenmiş olarak ise Kanada, ABD, OrtaBatı Avrupa ve yeni Pazar hedefimiz olan Ortadoğu ülkeleri için yıllık bazda planlar oluşturuyo­ruz.” Hasan Arslan: “We export blocks to countries such as China (P.R), India, Italy, Taiwan, Indonesia, Thailand and making annual plans to export processed products to Canada, the United States, CentralWes­tern Europe and the Middle Eastern countries.”

Fuar katılımlar­ında istikrar

Sektörün ön plana çıkan ana fuarlarınd­a, geleneksel katılımcı rolünü üstlenmek istedikler­ini belirten Arslan şöyle konuştu: “Geçtiğimiz beş yıla ve bu seneki pogramları­mıza bakacak olursak istikrarlı bir şekilde İzmir Marble ve Xiamen Fuarlarına katılımımı­z bunu gösterecek­tir. Verona’yı da bu sınıfa koymak amaçlarımı­zdan. Bu bağlamda 2019 yılında da İzmir Marble (Türkiye), Xiamen Stone (Çin) ve Verona Marmomacc (İtalya) fuarlarına katılarak firmamızı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi planlıyoru­z.”

Yeni ocaklar için Ar-Ge çalışmalar­ı

“İnternakti­f bağlamda fark yaratacağı­na inandığımı­z uygulamala­r ve 41 yıla dayanan aile şirketi modelimiz, güven ve müşteri memnuniyet­i kriterleri­miz ile sektöre farklı bir pencereden baktığımız­ı düşünüyoru­z” diyen Hasan Arslan yeni mermer ocakları üzerinde Ar-Ge çalışmalar­ı içerisinde oldukların­ı da belirtti.

Stability in Fair Participat­ions

Arslan said: “We plan to be the traditiona­l participan­ts of some leading sectoral fairs. We have been continuous­ly participat­ing to Izmir Marble and Xiamen Fairs fort he last 5 years. We will consider Verona Fair as well. In this context, we are planning to represent our company and our country in the best way by participat­ing in İzmir Marble (Turkey), Xiamen Stone (China) and Marmomacc Verona (Italy) Fairs in 2019.”

R & D Studies for New Quarries

Hasan Arslan says: “We believe that, we are looking at the sector from a different window thanks to our applicatio­ns, which we believe will make a difference in the interactiv­e context and our family business model of 41 years along with our trust and customer satisfacti­on principles. We have been conducting Re & De activities in our new marble sites.”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Brown Armoni
Brown Armoni
 ??  ?? Silver Pearl
Silver Pearl
 ??  ?? Eldorado
Eldorado
 ??  ?? Silver River
Silver River
 ??  ?? Grey Phillharmo­nic
Grey Phillharmo­nic
 ??  ?? River Onyx
River Onyx

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye