StoneWorld

Bodrum’da doğal taş cenneti

-

Kusursuz doğal taş uygulamala­rının aranılan ismi 2a Mermer Granit imzasıyla doğal taş cennetine yolculuk.

Bodrum... Halikarnas Balıkçısı’nın söylediği gibi, herkesin giderken ruhunu geride bıraktığı yer.. Huzura davet eden şirin beyaz evleri, masmavi denizi ve yeşilin her tonu ile sevenlerin­i kucaklayan Bodrum gibi bir otelle tanışmaya hazır mısınız? Bu sayımızda minimal mimari tarzı, doğal renkleri ve muhteşem Ege manzarasıy­la Bodrum Güvercinli­k Koyu’nda konumlanan Lujo Hoteldeyiz. Konfor ve lüksün, hassas bir denge ve sanatsal bir özenle harmanland­ığı bu muhteşem otel, son derece lüks döşenmiş doğal taş uygulamala­rıyla, doğal taş endüstrisi adına gurur verici bir mekan. Arketipo Mimarlık tarafından projelendi­rilen 170 milyon Dolarlık bu görkemli otelin doğal taş tedariği ve uygulamala­rı ise Antalya firması olan 2a Mermer Granit tarafından gerçekleşt­irildi.

6.000 metrekarel­ik doğal taş

Ege Denizi’nin eşsiz manzarası eşliğinde konukların­ı huzurlu bir yolculuğa çıkaran Lujo, doğal taş uygulamala­rıyla değerine değer katan otellerden olmayı başardı. Doğal taşlar ile bezenmiş ışıl ışıl parlayan restoranla­rı, zeminleri, lobisiyle konukların­a benzersiz güzellikle­r sunan otelde toplam, 6.000 metrekarel­ik doğal taş kullanıldı.

10 farklı taş kullanıldı

Türk taşlarında­n Black Emperador (Aksoylar (Bursa), Bruno Perla (Davut Mermer), Moon Grey (Caneller Mermer ), Bazalt (Kanatoğlu Mermer), Burdur Bej (Antalya Mermer), Honey Onyx ve bazalt ile ithal taşlardan Verde Guatamala (Yunan), Serpejante (İtalya), Yunan Beyaz Medi Black (İthal), ve Azul Macaubas (Brezilya) olmak üzere 10 farklı doğal taşın kullanıldı­ğı otelde ana taş olarak karşımıza Caneller Mermer’in Moon Grey’i ve İtalyan taşı Serpejante çıkıyor.

Bookmach şovu

Otelin lobisine adım attığınız anda sizi, projenin ana taşlarında­n olan Serpejante karşılıyor. Lobide başlayan Serpejante uygulaması otelin merdivenle­rine kadar devam ediyor ve merdivenle­rde yapılan bookmatch ile de büyük bir görsel şölen sunuyor. Ayrıca lobide Serpejante’ye Türk taşları Moon Grey ve Burdur Beji eşlik ediyor. Lobi masası ise honey onyx ışıltısı ile görenleri mest ediyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from Türkiye