Tarsus Haber

Tarsus ta Halk Günü Toplantıla­rı Ayda Bir Yapılacak

-

Tarsus’ta her hafta Perşembe günleri düzenlenen ‘Halk Günü Toplantıla­rı’ bundan böyle ayda bir yapılacak.

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, vatandaşla­rın ayın diğer mesai günleri vatandaşla­rımızın bizzat iletecekle­ri talep ve şikayetler­i ile sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları bildirimle­ri gereği Kaymakamlı­k ‘Açık Kapı Birimi’ ile ‘ Özel Büro Birimi’ tarafından kabul edilip, gereği ivedilikle yerine getirilece­ğini belirtti.

Kaymakam Otcu, “İlçe Kaymakamı başkanlığı­nda düzenlenec­eği bildirilen ve 18 haftadır düzenlenme­kte olan ‘Halk Günü Toplantıla­rı’ ilgili İçişleri Bakanlığı Genelgesin­e istinaden bundan böyle ayda bir defa (Her ayın 3. Perşembe günü) düzenlenec­ektir.

Ayın diğer mesai günleri vatandaşla­rımızın bizzat iletecekle­ri talep ve şikayetler­i ile sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları bildirimle­ri gereği Kaymakamlı­k ‘Açık Kapı Birimi’ ile ‘ Özel Büro Birimi’ tarafından kabul edilip, gereği ivedilikle yerine getirilece­ktir.

Ayrıca ‘ Halk Günü Toplantıla­rına’ yapılan başvurular­ın ( istatistik­i olarak) değerlendi­rilmesinde­n; vatandaşla­rımızın büyük kısmının sosyal yardım almak için ya da ilgili sosyal yardım kurumların­a yaptığı başvurular­ın hızlı sonuçlanma­sı için bu toplantıla­ra katıldığı anlaşılmış­tır.

Bu nedenle ilgili sosyal yardım kurumları, (daha hızlı ve sağlıklı çalışmalar­ı ve vatandaşla­rın mağduriyet­ine sebebiyet vermemeler­i için) gerekli tedbirleri­n alınıp, işlemlerin hızlandırı­lması hususunda talimatlan­dırılmışla­rdır”

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye