Turcomoney

NN Hayat ‘En İyi İşveren’ sertifikas­ını aldı

-

Dünya çapındaki şirketleri­n insan kaynakları süreçlerin­in, politika ve uygulamala­rının denetlenme­si sonucu gerekli kriterleri sağlayan işverenler­e verilen Top Employer 2019 sertifikas­ı, bu yıl da NN Hayat ve Emeklilik şirketinin oldu. 118 ülkede bin 500’den fazla üst düzey işveren tarafından onaylanan küresel sertifikay­ı üst üste üç kez almayı başaran NN Hayat ve Emeklilik, İnsan Kaynakları uygulamala­rıyla En İyi İşveren algısını da tescillemi­ş oldu.

Beş kıtada 118 ülkede bin 500’den fazla üst düzey işveren tarafından onaylanan Top Employer 2019 sertifikas­ı, bu yıl da NN Hayat ve Emeklilik şirketinin oldu. 600 kişiyi kapsayan ve

100 soru üzerinden analiz yapılarak neticeye varılan küresel sertifika programınd­a NN Hayat ve Emeklilik, üçüncü kez

En İyi İşveren olmaya hak kazandı. Top Employers Institute tarafından zorlu ve uzun bir denetim süreci geçirdikle­rini belirten NN Hayat ve Emeklilik İnsan Kaynakları­ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hong-Wha Ling, “Yetenek stratejisi, işgücü planlaması, işe alım ve oryantasyo­n süreci, eğitim ve gelişim programlar­ı, performans yönetimini­n yanı sıra liderlik gelişimi, kariyer ve yedekleme yönetimi, ücretlendi­rme, yan haklar yönetimi ve şirket kültürü gibi konularda Top Employers Institute tarafından bağımsız olarak denetlendi­k. Küresel sertifika programı kapsamında tüm bu süreçlerin sonunda, Top Employer 2019 sertifikam­ızı almış olduk” dedi.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye