Turcomoney

TÜYİD’de yeni dönem…

-

Türk otomotiv sanayinin öncü şirketi Ford Otosan’ın Yatırımcı İlişkileri Müdürü Aslı Selçuk, Türkiye’de yatırımcı ilişkileri uygulamala­rında dünya standartla­rına ulaşmak amacıyla kurulan Yatırımcı İlişkileri Derneği’nin (TÜYİD) Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Türkiye’de yatırımcı ilişkileri uygulamala­rında dünya standartla­rına ulaşmak amacıyla kurulan Yatırımcı İlişkileri Derneği (TÜYİD), 18 Şubat 2019’da gerçekleşe­n Olağan Genel Kurulu sonucu derneğin yeni dönem yönetim kurulu seçti. Ford Otosan Yatırımcı İlişkileri Müdürü Aslı Selçuk, yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirildi. Derneğin geçen dönem Yönetim Kurulu Üyesi olan

Aslı Selçuk, Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Koç Holding Yatırımcı İlişkileri Koordinatö­rü Nursel İlgen’den devraldı.

Aslı Selçuk hakkında: 2012 yılından bu yana Ford Otosan Yatırımcı İlişkileri Müdürü olarak görev yapan Selçuk, 2006-2012 yılları arasında Koç Holding’de Yatırımcı İlişkileri Müdürü olarak çalışmıştı­r. Yatırımcı İlişkileri kariyeri öncesinde, Citibank’ın Türkiye ve Avrupa ofislerind­e hisse senedi takas ve saklama operasyonl­arında farklı pozisyonla­rda bulunmuştu­r (1994-2005). Aslı Selçuk, Boğaziçi Üniversite­si İşletme Bölümü mezunudur ve Koç Üniversite­si’nden Executive MBA derecesine sahiptir. Aynı zamanda Ford Otosan’ın TürkAmerik­an İş Konseyi (TAİK) nezdindeki temsilcile­ri arasındadı­r. Kuruluşund­an bu yana TÜYİD üyesi olan Selçuk, 2017’den bu yana da Yönetim Kurulu’nda görev yapmaktadı­r.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye