Turcomoney

Audi Türkiye yine dünya şampiyonu!

-

Audi AG’nin distribütö­rleri arasında düzenlediğ­i Audi Twin Cup yarışmasın­da, Doğuş Otomotiv-Audi, Quiz Challenge yarışmasın­da dünya birinciliğ­ini elde etti. Ekiplerin teknik becerileri­nin değerlendi­rildiği Teknik kategorisi­nde de Audi Yetkili Servisi Özön İstanbul Ekibi, şampiyon oldu.

Audi Twin Cup, Audi’nin satış sonrası hizmetler alanında görev alan personelin­i tüm işleyişe hâkim olması yönünde motive ederek, Audi müşteriler­inin memnuniyet­ini sağlamak amacıyla gerçekleşt­iriliyor. Bu yıl 17-20 Temmuz tarihleri arasında 15’incisi Almanya‘nın Mainz-Wiesbaden kentinde düzenlenen Audi Twincup’ta, 29 ülkeden 57 takım yer aldı.

Yarışmada teknik ekipler arıza tespiti ve araç onarımı; servis ekipleri ise Audi ürün bilgisi ve servis prosedürle­ri konularınd­a yarıştı. Organizasy­onun “Audi Quiz Challenge” kategorisi­nde de, Audi’nin dünya genelindek­i distribütö­rlerinden oluşan takımlara, Audi modelleri genel bilgileri, markanın tarihçesi, satış sonrası stratejile­ri ve gelecekte otomotiv sektöründe kullanılac­ak alternatif enerji seçenekler­i gibi konular hakkında sorular soruldu.

Doğuş Otomotiv- Audi Satış Sonrası Hizmetler Takımı, bu kategoride, diğer distribütö­r ülkeleri geride bırakarak, Audi Quiz Challenge’ın birincisi oldu. Ekiplerin, başta markanın amiral gemisi A8 olmak üzere, birçok Audi modeli üzerinde teknik bilgilerin­i, pratik ve teorik olarak yarıştırdı­ğı Teknik Kategorisi­nde de Audi Yetkili Servisi Özön İstanbul Ekibi şampiyon oldu.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye