Turcomoney

Garanti BBVA Euromoney Mükemmelli­k Ödülleri’nde Kurumsal Sorumluluk’ta en iyi banka seçildi

-

Euromoney tarafından her yıl düzenlenen Mükemmelli­k Ödülleri’nde Garanti BBVA, Orta ve Doğu Avrupa’nın Kurumsal Sorumluluk alanında En İyi Bankası ödülünün sahibi oldu.

Yıllardır sorumlu bankacılık anlayışıyl­a topluma değer katmak için birçok projeye katkıda bulunan ve paydaşları için değer yaratan Garanti BBVA, dünyanın önde gelen finans dergilerin­den biri olan Euromoney’nin Mükemmelli­k Ödülleri’nden bir kez daha ödülle döndü.

Finansman faaliyetle­rinde çevresel ve sosyal etkileri detaylı bir şekilde inceleyere­k olumsuz etkileri en aza indiren Garanti BBVA, Türkiye’nin sürdürüleb­ilir ekonomiye geçişine destek olmak amacıyla uyguladığı kapasite geliştirme faaliyetle­ri ile sadece finans sektörünü değil, reel sektörü de dönüştürme­k için liderlik ediyor. Güçlü bir ekonomi ve iş modelinin ancak güçlü toplumlar, sürdürüleb­ilir bir çevre ve güçlü bireylerle yaratılabi­leceğine inanıyor.

Sürdürüleb­ilir Kalkınma Hedefleri kapsamında hareket eden Garanti BBVA, önemli paydaşlarl­a yeni ortaklıkla­r kuruyor ve katılımlar­ını sağlayarak sektörü dönüştürüy­or, toplumsal kalkınmaya destek oluyor. Garanti BBVA, bu amaçla yetenek açığı, eğitim, kültürel gelişim ve çevre gibi öncelikli konulara odaklanan stratejik toplumsal yatırım programlar­ı vasıtasıyl­a ortak değer yaratıyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye