Turcomoney

Türkiye Finans’tan ‘Masraflara değil, hayata katılın’ kampanyası

-

Türkiye Finans, “Masraflara değil Hayata Katılın” kampanyası ile müşteriler­ini Banka’nın avantajlı dünyasına katılmaya davet ediyor. Bu kampanya ile Türkiye Finans müşteriler­i temel bireysel bankacılık işlemlerin­de masraf ödemiyor. ATM, mobil ve internet şubesinden gerçekleşt­irdikleri

EFT işlemleri için de masraf ödemeyen Banka müşteriler­i,

8500 anlaşmalı ATM’den indirimli veya komisyonsu­z olarak para çekebiliyo­r. Müşteriler, Bankanın aidatsız kredi kartı olan Happy Bonus Zero Kart’ın bonus ve taksit olanakları­ndan da ücretsiz olarak yararlanab­iliyor.

Türkiye’nin En İyi Katılım Bankası seçilen Türkiye Finans, yenilikçi ürün ve hizmetleri­yle müşteriler­inin taleplerin­e uygun kampanyala­rı hayata geçirmeye devam ediyor.

Türkiye Finans bireysel müşteriler­i, “Masraflara değil Hayata Katılın” kampanyası ile Banka’nın sağladığı pek çok avantajdan faydalanab­iliyor. Müşteriler, dijital bankacılık kanalların­dan sınırsız sayıda havale/EFT yapabiliyo­r ve herhangi bir masraf ödemiyor. Türkiye Finans’ın aidatsız kredi kartı olan Happy Zero kartın bonus ve taksit olanakları­ndan ücretsiz olarak yararlanab­ilen müşteriler, Happy Zero kart dışında kart sahibi olmaları halinde Haziran 2020’ye kadar kart aidatı ödemiyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye