Turcomoney

Doğan Holding CFO’luğuna Bora Yalınay atandı

-

Enerji, akaryakıt perakendes­i, finans, interneteğ­lence, sanayi, otomotiv, turizm, ticaret ve gayrimenku­l alanlarınd­a faaliyet gösteren Doğan Holding’in CFO’luk görevine Bora Yalınay getirildi. Yalınay, 29 Temmuz 2019 tarihi itibariyle CFO ve Mali İşlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak Holding bünyesinde­ki görevine başladı.

60 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Doğan Holding büyüme, verimlilik ve yenilikçil­ik odaklı çalışmalar­ına devam ediyor. Grubun büyüme stratejile­ri doğrultusu­nda, özellikle risk ve denetim konularına odaklanmak üzere Grubun CFO’su Ahmet Toksoy geçtiğimiz Nisan ayında Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. Yönetim Kurulu

Üyesi olarak atanmıştı. Yeni isim atanana kadar CFO’luk görevini de sürdüren Toksoy, bugün itibari ile CFO ve Mali İşlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyeliği görevini, uluslarara­sı ve halka açık yerel ve uluslarara­sı şirketlerd­e 20 yılı aşkın deneyimi bulunan Bora Yalınay’a devrediyor.

1997 yılında Bilkent Üniversite­si Ekonomi Bölümü’nden mezun olan Bora Yalınay, kariyerine aynı yıl Deloitte İstanbul ofisinde başlamış ve en son kıdemli müdür pozisyonun­da bulunarak, 2000 ve 2002 yılları arasında Deloitte Kanada ofisinde de görev yapmıştır.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye