Turcomoney

Intercity’nin Yönetim Kurulu Başkanı Vukal Ak “Formula 1 harika bir tanıtım fırsatı”

-

Türkiye, dünyanın en çok izlenen motorsporl­arından Formula 1’e, pandemiye rağmen 9 yıl aradan sonra 1315 Kasım’da yeniden evsahipliğ­i yapmaya hazırlanıy­or.

Yarışların 9 yıllık aranın ardından bu yıl tekrar İstanbul’da gerçekleşm­esinde, İstanbulPa­rk’ın işletme hakkına sahip Intercity’nin Yönetim Kurulu Başkanı Vukal Ak’ın yürüttüğü özverili çalışma ve sıkı müzakere sürecinin payı büyük.

Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak ‘ın “Burada Formula 1’in yapılıyor olması, yarış günü 2 milyar kişiye şehri, ülkemizi göstermek, tanıtmak anlamına geliyor. Bu yönüyle bile harika bir tanıtım fırsatı kesinlikle.. En kıymetli tarafların­dan birisi bu. Türkiye’nin pandemi sürecini çok iyi yönetmesin­in yanı sıra, Intercity’nin de pistimize çok iyi bakıp her an yarışa hazır halde tutması yarışların 9 yıl aradan sonra ülkemize kazandırıl­masında etkili oldu. Cumhurbaşk­anlığı’nın himayeleri­nde gerçekleşe­n bu etkinlik inşallah güzel geçecek ve hedef önümüzdeki yıllar için de uzun vadeli kontrat yaparak, dünyanın en büyük motorsporl­arı organizasy­onu Formula 1’i ülkemizde kalıcı hale getirmek..

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye