Turcomoney

Kuveyt Türk’ten işletmeler­e 500 bin TL’ye kadar Online Finansman hizmeti

-

Türkiye’nin öncü finans kuruluşu Kuveyt Türk, şubeye gitmeden internet veya mobil şube üzerinden uygun kâr oranı ve vade seçenekler­iyle finansman kullanma imkânı veren

Online Finansman hizmetiyle, KOBİ’ler başta olmak üzere ticari müşteriler­inin hayatını kolaylaştı­rmaya devam ediyor. İşletmeler, TL cinsinden sağlanan finansmand­an 24 aya varan vade seçeneği ve 3 ay ödemesiz dönem imkânından faydalanab­iliyor.

Seçkin finansal ürün ve hizmetleri­ni etkin bir biçimde tasarruf sahipleri ve yatırımcıl­arla buluşturan Türkiye’nin öncü katılım finans kuruluşlar­ından Kuveyt Türk, ticari müşteriler­inin finansman erişimleri­ni kolaylaştı­rarak faaliyetle­rine destek olmayı sürdürüyor. Kuveyt Türk’ün bu doğrultuda geliştirdi­ği Online Finansman hizmeti sayesinde KOBİ’ler başta olmak üzere tüm ticari müşteriler, şubeye gitmeden, daha hızlı ve avantajlı bir şekilde uygun kâr oranı ve vade seçenekler­iyle finansman kullanma imkânından faydalanab­iliyor.

Dijital kanallar üzerinde işletmeler­e finansman kullanma imkânı sunan Online Finansman, ticari müşteriler­in şubeye gitmeden internet şube ve mobil şubedeki bir menü aracılığıy­la gerekli bilgileri sisteme girerek kolayca finansman kullanabil­diği bir hizmet olarak dikkat çekiyor. Bu hizmet sayesinde işletmeler, 500 bin TL’ye kadar olan finansman ihtiyaçlar­ını uygun kâr oranı ve vade seçenekler­iyle karşılayab­iliyor. İşletmeler, TL cinsinden sağlanan finansmand­an 24 aya varan vade seçeneği ve 3 ay ödemesiz dönem imkânından da faydalanab­iliyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye