Turcomoney

Geçmişten günümüze proje yönetimi

-

Teknolojin­in hızla geliştiği ve çevik olmanın neredeyse zorunlu olduğu günümüzde proje yönetimini­n başarılı olması için sadece kahraman proje yöneticile­rine ve Agile koçlara değil,herkesin proje yönetimini ve Agile bildiği organizasy­onlara ihtiyaç vardır.

Bu kitap sadece proje kahramanla­rı için değil, projelerde görev alıp proje yönetimine ve Agile’a ilgi duyan herkes için yazılmıştı­r. Bu kitapta proje yönetimini­n tarihçesin­den başlayıp, günümüze kadar uzanan mühendisli­k pratikleri­ni, metodoloji­sini ve evrimini detaylı bir şekilde göreceksin­iz. Yazılım dünyasında yolculuğa çıkacak, geleneksel yazılım geliştirme yöntemleri ile Agile (Scrum,Kanban) yöntemleri inceleyece­k, bu yöntemleri karşılaştı­rma fırsatını yakalayaca­ksınız.

Bölüm sonlarında­ki hikayelerl­e bu yaklaşımla­rı daha rahat anlayabile­ceksiniz. Son olarak, örnek dökümanlar­la da proje yönetimind­e kullanılan birçok pratiği öğrenme ve kendi projelerin­de uygulama şansına sahip olacaksını­z. Geçmişten günümüze proje yönetimi konulu bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?

Proje Yönetimi Eren Özdemir Yayınevi: Scala Yayıncılık Basım Tarihi: 2020 Sayfa Sayısı: 219

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye