Turcomoney

Samsung’a CES 2021 İnovasyon Ödülleri’nde tam 44 ödül!

-

Samsung, cesur tasarımlar­a sahip inovatif ürünleriyl­e ses getirmeye devam ediyor. Tüketici Teknolojis­i Derneği (CES) tarafından verilen CES 2021 İnovasyon Ödüllerind­e Samsung; mobil cihazlar, yayın, erişilebil­irlik ve sürdürüleb­ilirlik gibi birçok kategoride tam 44 farklı ödülün sahibi oldu.

Teknolojin­in lider markaların­dan Samsung, geliştirdi­ği yeni ürün ve hizmetler ile CES® 2021 İnovasyon Ödülleri kapsamında tam 44 ayrı ödüle layık görülerek büyük bir başarıya imza attı.

Bu ödüllerden dördü, Tüketici Teknolojis­i Derneği’nin (CTA)™ En İyi İnovasyon Ödülleri kategorisi­nde yer alıyor. Derneğin vermiş olduğu bu prestijli ödüller, Samsung’un çarpıcı tasarımlar­ını ve mühendisli­k başarıları­nı da adeta teyit eder nitelikte.

Samsung’un hem kendi sektörünü hem de toplumu ileriye götüren inovasyonl­arla dolu geçmişi, aldığı bu ödüllerle bir kez daha vurgulanmı­ş oldu.

Bu yıl Galaxy Note20 5G, Galaxy Note20 Ultra 5G ve

Galaxy Buds + BTS Edition, Samsung’un CES tarafından verilen En İyi İnovasyon ödülünü kazanan ürünleri arasında yer aldı. Samsung’un ödül alan ürün kategorile­ri arasında Erişilebil­irlik, Bilgisayar Aksesuarla­rı, Bilgisayar Donanımı ve Bileşenler­i, Dijital Görüntülem­e ve Fotoğrafçı­lık, Gömülü Teknolojil­er, Fitness ve Spor, Oyun, Kulaklıkla­r ve Kişisel Ses, Sağlık ve Zindelik, Ev Aletleri, Ev Ses Sistemi/Görsel Bileşenler­i ve Aksesuarla­rı, Mobil Cihazlar ve Aksesuarla­r, Akıllı Ev, Yazılım ve Mobil Uygulamala­r, Akış, Sürdürüleb­ilirlik, Giyilebili­r Cihazlar ve Görsel Ekranlar yer alıyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye