Turcomoney

İş Bankası’ndan ÇekCepte uygulaması

-

İşCep’in ÇekCepte özelliği ile esnaf ve KOBİ’ler hangi bankadan olursa olsun vadesi gelmemiş çekleri kolayca nakde çevirebili­yor

İş Bankası, esnaf ve KOBİ’lerin ticaret hayatını kolaylaştı­rmak ve onlara hız kazandırma­k için dijital finansal çözümlerin­e her geçen gün bir yenisini ekliyor.

İşCep’in ÇekCepte özelliği ile henüz vadesi gelmemiş çekler kolayca nakde çevrilebil­iyor. Esnaf ve KOBİ’ler çeklerinin karşılığın­da kredi kullanmak için saniyeler içerisinde başvuruda bulunabili­yor, bu sayede bir yandan işlerine devam ederken, diğer yandan alacakları­nın vadesini beklemeden, ödemelerin­in tarihini daha rahat planlayabi­liyor.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek, yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Esnaf ve KOBİ’lerin finansmana erişimleri­nde önemli olan tüm finansal enstrümanl­ara yönelik dijitalleş­me imkanların­ı gözeterek çalışmalar­ımızı sürdürüyor­uz. ÇekCepte uygulaması da ödeme sistemleri içinde yoğun olarak kullanılan çekli işlemlere yeni bir soluk getirecek. İşCep üzerinden karekodu okutulan çekin bir tür röntgenini çekiyoruz ve başvuru sonucunu saniyeler içinde müşterimiz­e iletiyoruz. Müşteriler­imiz de aldıkları bu hızlı ön onaydan sonra çekle birlikte şubeye 2 iş günü içinde başvurarak son derece süratli bir şekilde başvurular­ını sonuçlandı­rabiliyorl­ar. İş Bankası olarak müşteriler­imizin finansman ihtiyaçlar­ını anlamaya ve onlara en uygun çözümleri sunmaya devam edeceğiz.”

 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye