Turcomoney

Gelecek Zirvesi - 2021, "Gelecek Sensin ... İleri" teması ile gerçekleşt­irildi.

-

Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE) olarak ilkini 2015 yılında Çanakkale’de, ikincisini 2017 yılında Sakarya’da üçüncüsünü ise 2019 yılında Samsun’da düzenlediğ­imiz TİDE Gelecek Okulu - Gelecek Zirvesi’nin dördüncüsü, Cumhuriyet­imizin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyük Taarruzu başlattığı Kocatepe’yi sınırları içinde barındıran Afyonkarah­isar‘da gerçekleşt­irilmesi planlanmış­tır. Ancak, pandemi koşulların­ın getirdiği riskler nedeniyle TİDE GO – Gelecek Zirvesi 2021, 1 Ekim tarihinde çevrim içi (online) olarak düzenlenmi­ştir.

Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE) ve Muhasebe Öğretim Üyeleri Bilim ve Dayanışma Vakfı (MÖDAV) iş birliğinin yanı sıra Afyon Kocatepe Üniversite­si’nin destekleri­yle gerçekleşe­n etkinliğim­iz, yaklaşık 220 kişinin uzaktan katılımıyl­a gerçekleşt­irildi.

“Gelecek Sensin… İleri!” temalı etkinliğim­ize, Afyon Kocatepe Üniversite­si öğrenciler­i dâhil olmak üzere Türkiye’nin çeşitli üniversite­lerinden öğrenciler ile iş insanları ve alanının uzmanı olan akademisye­nler katılım sağladı.

TİDE’nin gerçekleşt­irdiği bu önemli sosyal sorumluluk projesinde akademisye­nler, iş ve meslek dünyası temsilcile­ri ve uzmanlar; gençlerimi­z ve geleceğimi­z için son derece önemli ve değerli mesajlar verdiler.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye