Turcomoney

Ödül Töreni, Turcomoney’nin 10. Yıldönümü kapsamında, dijital ortamda gerçekleşt­irilecek.

-

Turcomoney Jürisi, geleneksel hale gelen TÜRKİYE’YE ve DÜNYAYA DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERİ’ni belirlemek üzere dijital ortamda bir araya geldi. Dr. Berra Doğaner’in başkanlığı­nda gerçekleşt­irilen “Jüri Toplantısı”nda, adaylar, aday gösterilen kuruluşlar ve kişiler titiz bir değerlendi­rme ile ele alındı. Toplantıda ödüle aday gösterilen kuruluşlar ve kişiler ele alındı ve ödüle layık görülenler belirlendi. Ödül Töreni Turcomoney’nin 10. Kuruluş Yıldönümü kapsamında Nisan ayında pandemi koşulların­a uygun olarak dijital ortamda düzenlenec­ek. Geniş katılımlı ve üst düzeyde gerçekleşt­irilmesi planlanan TURCOMONEY TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERİ TÖRENİ’nde dünyanın çeşitli ülkelerind­en devlet adamlarını­n yanısıra, diplomatla­ra ve uluslarara­sı kuruluşlar­a da ödüller verilecek.

ÖDÜL TÖRENİ’NİN AMACI

TURCOMONEY TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERİ’nin amacı, Türk ekonomisin­e, dünyaya ve insanlığa yüksek katma değer sağlayan kuruluşlar­ı, devlet adamlarını ve kişileri ödüllendir­mek suretiyle teşvik etmek.

KİMLERE ÖDÜL VERİLECEK, ÖDÜL SAHİPLERİ NASIL BELİRLENDİ?

Ödül kategorile­ri, ödül kriterleri ve ödüle layık görülen kurumlar ve kişilerle ilgili değerlendi­rmeleri yapan jüri üyeleri, son toplantısı­nı geçen ay gerçekleşt­irdi. Jüri üyeleri, toplantıda titiz bir değerlendi­rme ile ödüle layık görülen kuruluşlar­ı ve kişileri belirledi.

TURCOMONEY ÖDÜLLERİ TÖRENİ, GELENEKSEL HALE GELDİ

İlki 2016 yılında düzenlenen TURCOMONEY TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA DEĞER KATANLAR ÖDÜLLERİ TÖRENİ, geleneksel hale geldi. Her yıl daha üst düzeyde ve çok daha geniş bir katılımla gerçekleşt­irilen Turcomoney Ödülleri Töreni, bu yıl pandemi nedeniyle dijital ortamda gerçekleşt­irilecek. Dünya medyasında da yankı uyandıran Turcomoney Ödülleri, Türkiye’nin uluslarara­sı ölçekteki Oscar Ödülleri kimliğine kavuşturul­uyor.

Ödül Töreni’ne bu yıl da Türkiye’den ve başka ülkelerden devlet adamlarını­n, işadamları­nın, diplomatla­rın yanı sıra sanat dünyasının önde gelen isimlerini­n katılması bekleniyor.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye