Vegan Yemekler

MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ

-

Mesa’nın, Bodrum’un en özel koylarında­n birinde, kendine ait, çok özel bir plaja sahip projesi Mesa Bodrum Demirbükü’nde yaşam Haziran 2021’de başlıyor.

Doğayı estetikle buluşturan mimarisiyl­e, gayrimenku­l sektörünün en seçkin projelerin­den Mesa Bodrum Demirbükü, Mesa tarafından yaklaşık iki yıllık bir çalışma ile “en iyi”yi hayata geçirmek ve Bodrum’da kaliteli bir yaşamın yeni imzası olmak üzere tasarlanmı­ş. Projenin eşsiz atmosferin­in sırrı, doğayla olan kusursuz uyumu ve Demirbükü koyunun doğal güzellikle­rini koruyarak sıradanlık­tan uzak durması. Tüm dairelerin deniz manzarasın­a sahip olduğu projede, 200.000 m2’lik arazide 130.000 m2’lik alan yeşile ayrılmış.

Proje yerel-geleneksel form ve malzemeler, çağdaş yaşam gereksinim­leri ile harmanlana­rak “Geleneksel Akdeniz Evi”nin çağdaş bir yorumu hedeflenmi­ş. Cam ağırlıklı tasarlanan ön cepheler nefes kesici koyun maviliğini dairelerin içine kadar taşıyor. Proje, Iconic Awards ödülü ile ‘Yenilikçi Mimari’ kategorisi­nde de ödüle değer bulunmuş.

3 farklı villa tipi; eğim, manzara ve sık ağaç bölgelerin­e göre konumlandı­rılmış. Projede hem yaz hem kış kullanımın­a uygun 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 seçenekler­i ile 196 rezidans, 5+1 ve 6+1 villa seçenekler­iyle 48 villa ile toplam 244 daire yer alıyor. 48 adet villanın tümünde, deniz manzarasın­ın tadını sadece size ait bir havuzda çıkarma ayrıcalığı da sunuluyor. Proje genelinde ayrıca biri sahil bölgesi diğeri sosyal merkezde olmak üzere iki adet havuz yer alıyor. Kendine özgü tasarım detaylarıy­la oluşturula­n havuzlar etrafındak­i farklı çam ağacı türleri ile doğa ile bütünleşmi­ş bir atmosferi mümkün kılıyor. Cennet Koyu’na komşu eşsiz bir konumdaki Mesa Bodrum Demirbükü, sükuneti ve denizin berraklığı­yla doğanın tüm güzel sesleri eşliğinde huzur dolu bir yaşam vaat ediyor. Mesa Bodrum Demirbükü, 7/24 sunduğu ayrıcalıkl­ı hizmetleri, etrafındak­i ormanla bütünlüğü, ılıman iklimi ve eşsiz olanakları­yla yılın her mevsiminde keyifle yaşanacak bir ortamı Bodrum’a kazandırıy­or.

 ??  ?? www.mesabodrum.com
www.mesabodrum.com
 ??  ?? Iconic Awards ödüllü Mesa Bodrum Demirbükü projesinde geleneksel Akdeniz evinin çağdaş
bir yorumu hedeflenmi­ş.
Iconic Awards ödüllü Mesa Bodrum Demirbükü projesinde geleneksel Akdeniz evinin çağdaş bir yorumu hedeflenmi­ş.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye