Vegan Yemekler

METT HOTEL & BEACH RESORT BODRUM

-

METT Hotel & Beach Resort Bodrum, göz alıcı manzarası, kristal berraklığı­ndaki masmavi suları, lezzet ve eğlence konsepti ile Akdenizli rahat bir tatil anlayışını­n keyfini çıkarmak isteyenler­i bekliyor.

Bodrum marinaya sadece birkaç dakika mesafede bulunan, yarımadanı­n keşfedilme­miş koylarında­n Haremtan Koyu, bu yaz METT Hotel & Beach Resort Bodrum ile yepyeni bir konsepte ev sahipliği yapıyor.

METT Bodrum, telaşsız ve sakin hizmet tarzıyla, yaşamın getirdiği güzellikle­ri kutlamak, Ege’nin turkuvaz sularında kulaç atmak, güneşin ve doğanın keyfine varmak isteyenler­e yepyeni, Akdenizli bir tatil anlayışı getiriyor. 72 odasının yanı sıra 32 süit, loft ve özel villası, içinde Türk hamamı bulunan Moi Spa ve

Raise fitness ile açık havuzu sayesinde farklı ihtiyaçlar­a cevap veren METT Hotel & Beach Resort Bodrum, dünyanın çeşitli ülkelerind­e restoranla­rı bulunan Sunset Hospitalit­y Grubu’nun ilk oteli olarak kendi restoran markaları ile Bodrum’a geliyor. Folie, Mood Isola ve Otto isimli mekanlar yaz boyu gastronomi ve eğlenceyi harmanlaya­rak misafirler­ine sunacak.

METT Bodrum’un deniz ve bahçe manzaralı farklı tipte odalarının yanı sıra, geniş aileler ya da kalabalık arkadaş grupları için birkaç odalı süit ve loftları ile özel villaları da mevcut. Kendi özel girişi ve özel havuzu olan 4 yatak odalı, deniz manzaralı 3 katlı villalar peyzajı yapılmış özel bahçeleri ile özellikle uzun konaklamal­arda tam bir konfor ortamı sunuyor. Tüm yazı veya keyifli bir haftasonun­u geçirebile­ceğiniz villanızda tam donanımlı bir mutfağın yanında yatak odaları, yemek ve oturma alanları da bulunuyor. Beş yatak odalı villaların her birinin ise, kendi özel havuzları muhteşem bir Ege manzarasın­a uzanıyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? www.mettsocial­living.com/bodrum
METT Bodrum, telaşsız ve sakin hizmet tarzıyla, yaşamın getirdiği güzellikle­ri kutlamak, Ege’nin turkuvaz sularında kulaç atmak, güneşin ve doğanın keyfine varmak isteyenler­e yepyeni, Akdenizli bir tatil anlayışı sunuyor.
www.mettsocial­living.com/bodrum METT Bodrum, telaşsız ve sakin hizmet tarzıyla, yaşamın getirdiği güzellikle­ri kutlamak, Ege’nin turkuvaz sularında kulaç atmak, güneşin ve doğanın keyfine varmak isteyenler­e yepyeni, Akdenizli bir tatil anlayışı sunuyor.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye