Yeni Asya

Trump, Veliaht Prens Selman ile görüşecek

-

Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, ABD Başkanı Donald Trump ile Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın 20 Mart’ta Beyaz Saray’da görüşeceği­ni bildirdi. Sözcü Sanders, Beyaz Saray’daki günlük basın brifingind­e, Trump’ın Prens Selman ile buluşmasın­a ilişkin resmi açıklamayı yaptı. Sanders, “Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, 20 Mart’ta Başkan Trump ile Beyaz Saray’da bir araya gelecek.” ifadesini kullandı. Amerikan kamuoyunda bir süredir Muhammed bin Selman’ın ABD’YI ziyaret edeceği konuşuluyo­rdu ancak ziyaretin tarihi net olarak bilinmiyor­du. Veliaht Prens Selman, geçen haa İngiltere’yi ziyaret etmiş ve İngiltere Başbakanı eresa May ile görüşmüştü. Prens Selman ayrıca, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, İngiltere Veliaht Prensi Charles ile Cambridge Dükü Prens William ile de görüşmüştü. Washington - aa

 ??  ?? ABD Başkanı Donald Trump ile Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın 20 Mart’ta Beyaz Saray’da görüşeceği­ni bildirdi.
ABD Başkanı Donald Trump ile Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın 20 Mart’ta Beyaz Saray’da görüşeceği­ni bildirdi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye