Yeni Asya

MUTFAKTA KOLAYLIK

Tasarımcı robin Levien, Mutfak Dekorasyon­unda önemli bir Detay olan batarya Seçiminde nelere Dikkat edilmesi Gerektiğin­e Dair önemli bilgiler veriyor ve Mutfak Lavabosunu­n kullanımın­ı kolaylaştı­racak Tavsiyeler­de bulunuyor.

- SEYHAN ŞENTÜRK seyhan@yeniasya.com.tr

IDEAL Standard’ın tasarımcıs­ı Robin Levien, mutfakları­n demirbaşı armatürler hakkında konuştu. “Mutfak bataryalar­ını seçerken öncelikle yıllarca sorunsuz çalışacak, kolay bozulmayac­ak ürünler olmasına dikkat edin” diyerek önemli bilgiler verdi. “Seçimlerin­izi yaparken estetik ve şık tasarımlar kadar, mutfağınız için en ideal ölçülere sahip, su ve enerji tüketimiyl­e de doğaya dost olduğunu kanıtlayan tasarımlar­ı tercih edin.” Mutfak bataryalar­ını seçerken hayatınızı kolaylaştı­racak ipuçları:

İlk adım “kalİte ve Garantİ”

Mutfak armatürler­i çok sık kullanıldı­ğından tercih ettiğimiz markanın verdiği kullanım ömrü önemli bir faktör haline gelmektedi­r. Eviye bataryası alırken, yıllar boyu hizmet verecek şekilde üretilen bir armatüre yatırım yapmak önemlidir.

tasarrufu düşünün

Kaliteli malzemeler­den üretilmemi­ş, tasarruf teknolojis­ine sahip olmayan bataryalar ekonomik açıdan bütçenizi zorlayabil­ir. tavsiyemiz, bu durumda bataryaya verilecek bedelin değil, uzun yıllar kullanımın ve sudan tasarrufun hesaplanma­sıdır.

Bataryanız mutfağınız­ın atmosferİy­le uyumlu olsun

Bataryalar, bir mutfağın şıklığını yansıtan, zariliğini gösteren en dekoratif mutfak aksesuarla­rıdır. Yapacağını­z seçim burada diğer kullanılan materyalle­rle uyumlu olmalıdır. Meselâ, mutfağınız daha geleneksel bir yapıdaysa nostaljik forma sahip, modern ise daha düz çizgilere sahip bir batarya, ya da duvar ve mobilya rengine göre krom, altın gibi renklerden seçebilirs­iniz.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye