Yeni Asya

adana Kitap Fuarı sona erdi

-

Okuyucular­ın yoğun ilgisi ile gerçekleşt­irilen adana Çukurova 12. kitap Fuarı dün sona erdi. yeni asya neşriyat olarak yer alan standımız da her yaştan okuyucunun uğrak yeri oldu. TÜYAP adana Fuarcılık a.ş. tarafından Türkiye yayıncılar Birliği işbirliği, ÇUFAŞ Çukurova Fuarcılık a.ş., adana Valiliği ve adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile 5-13 Ocak 2019 tarihleri arasında düzenlenen Çukurova 12. kitap Fuarı’ndaki standımız çocuklar başta olmak üzere her yaştan kitapsever­in akınına uğradı. 300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunu­n katıldığı yılın ilk kitap fuarı olan Çukurova kitap Fuarı’ndaki standımız boş kalmadı. adana kitap Fuarı, kapılarını haftasonu olması nedeniyle de kitapsever­lerin yoğun ilgisiyle kapatmış oldu. Haber Merkezi

 ??  ?? 300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunu­n katıldığı yılın ilk kitap fuarı olan Çukurova Kitap Fuarı’ndaki standımız boş kalmadı.
300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunu­n katıldığı yılın ilk kitap fuarı olan Çukurova Kitap Fuarı’ndaki standımız boş kalmadı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye