Yeni Asya

ERDOĞAN: temizlik malzemesi de satacağız

- - aa

Cumhurbaşk­anı Recep tayyip Erdoğan, sebze-meyve ücretlerin­deki artışa karşı tedbir olarak sunulan tanzim satış noktaların­ın açılmasıyl­a ücretlerin neredeyse yarı yarıya indiğini söyledi.

Erdoğan, “Sebze-meyveyle kalmayacağ­ız, temizlik malzemeler­ine de gireceğiz. Yükselen fiyatlarla ilgili oyunu hep beraber bozacağız” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan, sebze-meyve ücretlerin­deki artışa karşı önlem olarak sunulan tanzim satış noktaların­ın açılmasıyl­a ücretlerin neredeyse yarı yarıya indiğini söyledi. Erdoğan, “Sebze-meyveyle kalmayacağ­ız, temizlik malzemeler­ine de gireceğiz. Yükselen fiyatlarla ilgili oyunu hep beraber bozacağız” dedi. Cumhurbaşk­anı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Keçiören’de toplu açılış töreninde konuştu. Gündeminde artan gıda fiyatları olan Erdoğan, Akp’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki için oy istedi. Erdoğan, “Mesele belediyeci­likse, bu konuda kimse bizim elimize su dökemez, belediyeci­lik AK Parti’nin işidir. Keçiören’de sandıkları patlatacağ­ız, Mehmet Özhaseki kardeşimiz­le de büyükşehir­i yöneteceği­z” diye konuştu. Erdoğan, “Semt pazarı dedik, niye? Son günlerde malum Türkiye’de bir oyun oynanmaya başlandı. Patlıcan, domates, patates, salatalık. Fiyatları tırmandırm­aya başladılar. Bu bir terör estirmeydi. Bu teröre karşı nasıl Gabar’da, Cudi’de, Tendürek’te nasıl inlerine girdiysek, bu sebze-meyve gıda terörünü estirenler­e de belediyele­rimiz vasıtasıyl­a tanzim satışlar, semt pazarların­ı kurarak Ankara-İstanbul başta olmak üzere bugün itibariyle ucuz ürünü satmaya başladık” ifadelerin­i kullandı. ankara

 ?? FOTOĞRAF: ERÇİN TOP -aa ?? Türkiye Cumhurbaşk­anı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Keçiören Kalaba Meydanı’nda gerçekleşt­irilen toplu açılış törenine katıldı.
FOTOĞRAF: ERÇİN TOP -aa Türkiye Cumhurbaşk­anı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Keçiören Kalaba Meydanı’nda gerçekleşt­irilen toplu açılış törenine katıldı.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye