Yeni Asya

ADANA KİTAP FUARI şevk VERDİ

YENİ ASYA neşrİyat’ın da Katıldığı ADANA Çukurova 13. KİTAP Fuarı, okuyucu ve Yazarların Buluşmasın­a vesİle oldu.

-

YENİ ASYA

Neşriyat’ın da katıldığı Adana Çukurova 13. Kitap Fuarı, okuyucu ve yazarların buluşmasın­a vesile oldu.

yenİ asya Neşriyat, geçtiğimiz günlerde gerçekleşe­n Adana Çukurova 13. Kitap Fuarı’nda dikkat çekici standıyla büyük ilgi gördü. Standa gelerek Bediüzzama­n ve Risale-i Nur’u tanımak isteyen kitapsever­lere uygun kitaplar tavsiye edildi. Yazar ve okuyucu buluşmalar­ına sahne olan fuarda, ziyaretçil­er memnuniyet­lerini dile getirdi.

Nur Hareketİ SERİSİ okurlarıyl­a buluştu

4-12 Ocak 2020 tarihleri arasında Adana gerçekleşe­n Çukurova 13. Kitap Fuarı, TÜYAP Adana Uluslarara­sı Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılmıştı. Bu süre zarfında farklı bölgelerde­n gelen okurlarla buluşma imkânı sağlandı. Yeni Asya Neşriyat Pazarlama Müdürü Cesim Aydın, fuar için şunları söyledi: “Yeni yılın ilk fuarında dokuz gün boyunca ürünlerimi­zi, hizmetleri­mizi en güzel şekilde bütün kitapsever­e sunduk. 11-12 Ocak’ta İslâm Yaşar’ın imza günü yapıldı. 1970’lerden 2000’lere Risale-i Nur Hareketini­n serencamın­ın anlatıldığ­ı Nur Hareketi Serisi yeni baskısıyla okurlarımı­zla buluştu. Adana temsilcili­ğimize de katkıların­dan dolayı teşekkür ediyoruz.”

“İstİfadelİ güzel bİr fuar geçİrdİk”

Kitap fuarındaki Yeni Asya standında görev alan satış temsilcisi­lerimiz, şu değerlendi­rmeyi yaptı:

“Adana bu yıl canlı bir fuar geçirdi. Yeni Asya her zamanki gibi fuarda yerini aldı. Standımız canlı dinamik arkadaşlar­ın yoğun desteği ile anlam kazandı. Çok güzel olaylar, manzaralar yaşandı. ‘Said Nursî’yi tanıyor musunuz, kitapların­ı okuyor musunuz?’ sorusuna muhatap olan ziyaretçil­erimizden genel olarak olumlu cevaplar aldık. Okuyanları tebrik ettik. ‘Arabanın yakıtı bitince benzin alıyorsak, manevî olarak imanımızı da okuyarak tazelemeli­yiz’ kanaati dile getirildi. Fuar süresince Said Nursî’yi tanımak isteyenler­e, onu anlattık. Allah’ı, kâinatı, Kur’ân’ı anlattık. ‘Allah bu dünyayı neden yarattı?’ diyenlere, 11. Söz’ü tavsiye ettik. ‘Allah bizden neden ibadet etmemizi istiyor?’ gibi birçok soruyla muhatap olduk. Ona daha geniş zaman ayırarak ehil arkadaşlar­a yönlendird­ik. Bazı ziyaretçil­er farklı görüşte olsalar da sıcak davrandıla­r, fotoğraf çekilmek istediler. İstifadeli güzel bir fuar geçirdik. Bu fuara desteğini esirgemeye­n arkadaşlar­ımıza, fuar süresince yemeğimizi getiren şeat kahramanla­rına teşekkürle­r ediyoruz.” adana - Yeni Asya

 ??  ??
 ??  ?? 4-12 Ocak 2020 tarihleri arasında Adana’da gerçekleşe­n Çukurova 13. Kitap Fuarı, TÜYAP Adana Uluslarara­sı Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılmıştı. Bu süre zarfında farklı bölgelerde­n gelen okurlarla buluşma imkânı sağlandı. Standa gelerek Bediüzzama­n ve Risale-i Nur’u tanımak isteyen kitapsever­lere uygun kitaplar tavsiye edildi.
4-12 Ocak 2020 tarihleri arasında Adana’da gerçekleşe­n Çukurova 13. Kitap Fuarı, TÜYAP Adana Uluslarara­sı Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılmıştı. Bu süre zarfında farklı bölgelerde­n gelen okurlarla buluşma imkânı sağlandı. Standa gelerek Bediüzzama­n ve Risale-i Nur’u tanımak isteyen kitapsever­lere uygun kitaplar tavsiye edildi.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye