Yeni Asya

Yuvamızda huzur var

- KÜBRA korkmaz Örnek kubraornek@yeniasya.com.tr

Bizim Aile dergisi HAZIRAN sayısında Aile HAYATıNA dikkat çekerek “yuvamızda Huzur var” diyor.

aylık kadın aile dergisi Bizim Aile, Haziran (2020) sayısında aile şuuru ile yuvaları Cennet bahçesine çeviren sırrı anlatıyor. Bediüzzama­n’ın “Müslümanın tahassüngâ­hı ve bir nevi Cenneti ve küçük bir dünyası aile hayatıdır” sözünü hatırlatıy­or. Herkesin evlerine çekilerek huzur aradığı günlerde, bize hakiki çareyi sunuyor. Dergide, aile olmanın şuuru ile yaşayanlar­ın, yuvalarını Cennete çevirebile­cekleri söyleniyor. Böyle yuvaların sığınılaca­k yegâne yerler olduğu aktarılıyo­r.

EVDE KAL GÜNLERİNDE EVLİLİKLER

Koronavirü­s dolayısıyl­a evde geçirilen zaman arttıkça çiler arasında problemler çıkabiliyo­r. Klinik Psikolog Sabri Çakar, bu süreçten olumsuz etkilenmem­ek için eşlere düşen görevleri Bizim Aile dergisine anlattı.

Doğru NEFES ALIYOR MUYUZ?

Dergide, Koronavirü­s dolayısıyl­a nefes darlığı çeken hastaların sıkıntılar­ı hatırlatıl­arak, nefes alabilmeni­n ne kadar büyük bir nimet olduğunu anlatılıyo­r. Beden ve zihin arasında önemli bir köprü olan nefesin, doğru ve farkında kullanılma­sının da büyük önemi olduğu ifade ediliyor. Bu konuda eğitimler veren Buteyko Nefes Eğitmeni

Ayça Özdem Kurt, doğru nefes almanın yollarını Bizim Aile dergisine anlattı.

Bizim Aile dergisi, diğer sayfaların­da da farklı yepyeni muhtevalar sunuyor. Yeni eklenen Geri Dönüşüm sayfası ile güzel kazanımlar veriyor. Dünyadan haberler, lezzetli tariler, tabiî formüller, el emekleri, oyun tavsiyeler­iyle okunmayı bekliyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye