Yeni Asya

Levent VARDAR DUALARLA

-

Âni bir kalp krizi neticesi vefat eden Eskişehir Temsilcimi­z Levent Vardar, dualarla toprağa verildi.

Eskişehir Yeni Asya okuyucular­ından, hizmet içinde fani olmuş, güzide bir Nur talebesi Levent Vardar Cenab-ı Allah’ın rahmetine kavuştu. 45 yaşında kalp krizi sebebiyle ahiret alemine göç eden Vardar, Çarşamba günü toprağa verildi. 1976 yılında doğan Vardar, 1997 yılında Güneydoğu’da askerlik vazifesi anında Gazi olmuş ve Risale-i Nur’la birlikte gazetemizi 2002 yılında tanımış ve tanıdığı günden beri hizmetin içinde ailesiyle birlikte yer alıyor. Eskişehir Yeni

Asya temsilcisi­ydi. Neşriyat hizmetleri ile uğraşan Vardar, virüs salgını sebebiyle gazete bayilerine Hastalar Risalesi dağıtımına vesile olmuş ve Eskişehir’de gazete dağıtımı için son süreçte elinden geleni yapmaya çalışmış ve gazete abonelerin­in de bayilerind­en gazete almalarını sağlamıştı.

Güzide bir Nur talebesi

Eskişehir’de hizmet içinde ailesiyle birlikte büyük fedakarlık­larla gazete ve kitap dağıtımına destek olan Levent Vardar, Eskişehir Yeni Asya okuyucular­ının tabiriyle kahraman, hizmet içinde fani olmuş, güzide bir Nur talebesi. Geçtiğimiz Pazartesi günü, kalp krizi sonucu ahirete göç eden Levent Vardar’ın cenazesi Eskişehir Asri Mezarlığın­a defnedilmi­ştir. Kendisine Allah’tan rahmet, Efendimize ve Üstadımıza komşu eylemesini Allah’tan niyaz ediyoruz. Ailesine ve sevenlerin­e sabr-ı Cemil diliyoruz. Eskişehir - Cemil Said Demirdöğme­z

Bu sual Saray Sözcüsü İbrahim Kalın’a sorulmuş: “İbadete açmanın bir önceki adımı mı?”

Cevap: “Buna Cumhurbaşk­anımız çok güzel bir cevap verdi, onu hatırlatma­k isterim: Bir defasında ‘Siz önce Sultanahme­t’i doldurun, ondan sonra Ayasofya’yı düşünürüz’ demişti.”

(Mehmet Acet, Yeni Şafak, 1.6.20) Ve son durum:

"Ayasofya'da namaz da kılınır, Fetih Suresi de okunur, buna ancak milletimiz karar verir" denilerek, top millete atıldı. Sonrasını birlikte göreceğiz.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye