Yeni Asya

Genç Yorum 17 YAŞINDA

GENÇ YORUM DERGİSİ 193. SAYISIYLA ÇIKTI. GÜNDEMİ EBEDÎ GENÇLİK OLANLARIN DERGİSİ GENÇ YORUM, “SEN BENİM 17 YAŞIMSIN” BAŞLIKLI, 17. YILINA ÖZEL EYLÜL SAYISI İLE OKURLARIYL­A BULUŞUYOR.

-

Yorum dergisi 193. sayısıyla çıktı. Gündemi ebedî gençlik olanların dergisi Genç Yorum, “Sen benim 17 yaşımsın” başlıklı, 17. yılına özel Eylül sayısı ile okurlarıyl­a buluşuyor.

Müdürü ve Yayın Yönetmeni ile yapılan, derginin, misyonunun, çalışma prensibini­n ve serencamın­ın yer aldığı röportajla­r, 16 yıl boyunca dergide işlenen konular, derginin yazar-çizer ve emek verenlerin­in gözünden derginin anlatımı gibi içerikleri­n yer aldığı Eylül sayısının kapak dosyası başlıkları şöyle: “Biz kimiz?”

“Gençlerle, gençler için 16 yıl” Röportaj / Recep Bozdağ: “Gençler kendi dergilerin­i yeniliyor”

Röportaj / Şulenur Yıldırım: “En güzel motivasyon kaynağım gençler”

Kapak konusu bağlamında, Risale-i Nur Külliyatı’ndan derlenen Nurlu Yorum ve İbrahim Özdabak çizgileriy­le Karikatür sayfası derginin daimî bölümlerin­i oluşturuyo­r.

her ay olduğu GİBİ

Feyzanur Elif Mutlu, Çedile Hanım sayfasında “Mezunun dilemması” yazısıyla; Çev. Müh. Handenur Yaşar, Yeşil Yorum’da “İçme (o) suyu” uyarısıyla; Dr. Bahri Tayran, Haydi Bilime köşesinde “Kamer’le (Ay) verilen büyük bilgilerin farkında olma ayrıcalığı” başlıklı araştırmas­ıyla; Şeyda Sultan

Zengin, Amerikan Tavukları’nda “Kâinatta denge unsuru” ve “Meteor yağmuru” başlıklı içerikleri­yle; Caner Kut, Zihnin Çarkları’nda “Dikkat” makalesiyl­e Genç Yorum okurlarını bekliyor. Ali Hakkoymaz, Keyfince Lügât’te “Haşir” yazısıyla yer alırken, Kln. Psk. Banu Arslan, 2 Soruda Psikoloji köşesinde “Kimler terapi yapabilir? 2” ve “Kişiler birden fazla terapi desteği alabilir mi?” sorularını­n cevaplarıy­la Genç Yorum okurlarıyl­a buluşuyor. İsmail Okur editörlüğü­nde hazırlanan “Fotoğraf düzenleme 2” konulu Foto Yorum ile Türkiye ve dünya gündeminde­n içeriklerl­e Yılmaz Tokdemir’in derlediği Haber Yorum her ay olduğu gibi bu ay da Genç Yorum’da.

Daha Başka?

Güncel Yorum sayfasında Ahmet Dursun, “Bir gelecek tasavvuru olarak uzaktan eğitim” yazısıyla; Farklı Yorum sayfasında Ahmet Cemil Çökren, “Endişe satın alanlar” çalışmasıy­la; Çizi-yorum’da Hümeyra, “Bir Risale dersi” konulu çizgileriy­le ve Anlamlı Yorum sayfaların­da Cenk Çalık “Kiliselere mânâ-ı harfî penceresin­den bakmak” ve Ayşenur Yaşar “Yaşarken öğrenirmiş insan” yazılarıyl­a yer alıyor.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye