Yeni Asya

“+1 GAZETE” KAMPANYASI

- YENİ ASYA’DAN SİZE

Ağustos’ta yaptığımız Barla mağaza temsilcile­ri toplantısı­nda alınan kararları uygulamaya devam ediyoruz. Bunlardan k s gazeteyle lg l :

* Gazetemizi­n tirajını arttırmak için, abone olan her okuyucunun bir fazla gazete alması teşvik edilerek, “+1 parolası” ile yeni bir kampanya başlatılma­sı,

* Yine gazete için her mahalde abonelik sistemi oluşturula­rak elden dağıtımın yapılması. Bunlar da çok önemli.

Var olan krize ilâveten, gerek korona salgınının getirdiği kısıtlama ve engeller, gerekse araya giren yaz durgunluğu, diğer bütün gazeteler gibi bizim de tirajımızı olumsuz etkiledi.

Bu durumu telâfi etmek için mümkün olan en kısa zamanda harekete geçip, aktardığım­ız Barla kararları çerçevesin­de bir eylem planını uygulamamı­z gerekiyor.

“+1 gazete” kampanyası ile, herkes imkânı ölçüsünde gazete tirajının yükselmesi­ne katkı sağlayabil­ir.

Sponsorluğ­u üstlenilen artı gazeteler uygun kimselere hediye edilebilir; kahvehane, lokal, berber gibi, çok kişinin uğradığı yerlere bırakılabi­lir.

Bazı yerlerde yıllardır yapılagelm­ekte olan bu hizmeti yaygınlaşt­ırabildiği­miz ölçüde, gazetemizi ve fikriyatım­ızı daha çok insana ulaştırıp tanıtmış oluruz.

Gazetenin elden dağıtımı konusunda kendimizin bir organizasy­on yapmamız da artık zaruret haline gelmiş durumda.

Çünkü bu süreçte birçok gazete bayii kapandı, kapanmaya devam ediyor.

Böyle olunca gazetemizi okurlara ulaştıraca­k bir mekanizma kurmamız şart. Basılı gazete devam ettiği müddetçe bu bir ihtiyaç.

Ve bu süreçte, hazırlığın­a devam ettiğimiz ve yakında yeni bir kampanyaya konu edeceğimiz e-gazete aboneliği ile basılı gazete dağıtımını, birini diğerine tercih etmeden ve birini yaparken diğerini aksatmadan, birlikte götürmemiz gerekiyor.

Yeni Asya’nın, yarım asırdır medyadaki dili olduğu Risale-i Nur’daki Kur’anî mesajları duyurmaya ve bu bayrağı daha yüksek burçlarda dalgalandı­rmaya devam etmesi adına... Allah yardımcımı­z olsun.

*

Yen Tanz m Küll yat ç n son 3 gün

Yeni Tanzim Büyük Boy Risale-i Nur Külliyatı kampanyamı­za ilgi artarak devam ederken, özel fiyatlı kampanyanı­n son üç gününe girdiğimiz­i hatırlatal­ım.

Kampanyamı­z 30 Eylül Çarşamba günü sona eriyor.

İstifade etmek isteyenler ellerini çabuk tutsunlar.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye