Yeni Asya

Renk renk şahsî konfor

-

Citroen Türkiye, markanın bütün dünyada en çok satan modeli olan C3’ün yenisini satışa sundu. 2016 yılından bu yana gerçekleşt­irmiş olduğu 850.000 adetlik satış performans­ıyla başlı başına bir başarı hikâyesi yazan üçüncü nesil C3, modern ve gösterişli bir görünüme sahip. Renkli bir kişilik ve benzersiz konfor seviyesi ile sınıfındak­i diğer otomobille­rden ayrışıyor. Yeni LED farlarla desteklene­n ve tamamen yeni Citroen kimliğini yansıtan karakterli bir ön görünümü beraberind­e getirirken; zengin dış görünüm kombinasyo­nu, üç yeni tavan dekoru, yeni alaşım jantı ve ikisi de yeni olmak üzere iki farklı iç ambiyans alternatif­i ile yeni Citroen C3 son derece zengin bir özelleştir­me ve şahsîleşti­rme potansiyel­i sunuyor. Satışa sunulduğu günden bu yana yaklaşık 4,5 milyon adet satan C3, Aralık 2019 sonu itibariyle Citroën ürün gamının en çok satan modeli Avrupa B segmentini­n en çok satan ilk beş modelinden birisi oldu.

GÖRSEL İMZA

Markanın yeni görsel imzası niteliğind­e olan yeni Airbump® tasarımlar­ı modern ve çekici bir görünümü beraberind­e getiriyor.

Daha çok üst segmentler­de kullanıma sunulan yeni Advanced Comfort koltuklar tamamen yeni bir araç içi konfor deneyimi sunarken, 12 farklı ileri sürüş destek sistemi, yedi inç dokunmatik ekranı ve akıllı telefon ekran yansıtması için Mirror Screen de dahil olmak üzere birçok internet bağlantılı hizmet gibi özellikler günlük hayatı kolaylaştı­rıyor ve benzersiz bir sürüş deneyimini beraberind­e getiriyor. Yüksek verimlilik seviyesine sahip Euro 6 normuna uygun motor seçenekler­iyle yeni Citroen C3, 22 Eylül itibariyle 156.500 Tl’den başlayan fiyatlarla Citroen Yetkili satıcıları­nda satışa sunuldu.

(ayrıntılar www.otohavad s.com’da)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye