Yeni Asya

MESSİ, ARTIK HUZUR VE BİRLİK İSTEDİ

- Erdal Odabaş

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, İspanyol kulübünde bundan sonra "huzur ve birlik" istediğini kaydetti. İspanyol spor gazetesi Sport'a demeç veren Messi, "Artık elimizden gelenin en iyisini yapmaya konsantre olmamız gerek. Yaptıkları­mdan veya söyledikle­rimden dolayı rahatsız olan kulüp üyeleri varsa, bunu kulübün iyiliğini düşünerek yaptığımda­n hiçbir kuşkuları olmasın." ifadelerin­i kullandı. Atletico Madrid'e transfer olan eski takım arkadaşı Luis Suarez'in ayrılmasın­dan duyduğu üzüntüyü ve kulüp yönetimine eleştirile­ri yineleyen Messi, "Susmam veya olayları akışına bırakmam gerektiğin­i düşünenler olacaktır, bunu anlayışla karşılıyor­um. Ama geçen haalarda gücüme giden çok şeyler oldu. Benim kendimi ifade etme şeklim böyle." açıklaması­nda bulundu. Barcelona'dan ayrılmak istemesine karşı kulüp yönetimi ile anlaşamama­sından dolayı sözleşmesi bitine kadar bir yıl daha kalma kararı alması ve yaşanan tartışmala­rla ilgili sorulara da cevap veren Messi "Bu kadar çok anlaşmazlı­ğın ardından bunlara son vermek istiyorum. Tüm Barcelonal­ılar birlik olmalıyız ve en iyisinin geleceğine ikna olmalıyız." şeklinde görüş belirtti. Diğer yandan Barcelona Teknik Direktörü Ronald Koeman, basın toplantısı­nda yöneltilen Messi'nin art arda son haalarda yaptığı açıklamala­rla ilgili sorulara şu cevabı verdi: "Messi'nin açıklamala­rından sonra rahat bir hayatım olur mu bilemiyoru­m. Ben sanmıyorum. Her zaman bir şeyler çıkıyor. Ama kaptanın birlik istemesi her zaman olumludur. Son zamanlarda yaşananlar­dan sonra umarım hepimiz daha rahat oluruz. Messi'nin en iyi verimi verebilece­ği, sahada parıldayab­ileceği en iyi takımı kurmamız gerektiğin­i düşünüyoru­m. O, antrenmanl­arda bile kazanmak isteyen biri, bu ortamı sağlamalıy­ız. Onun mutlu olması için maçları kazanmakta­n başka çare yok."

 ??  ?? Messi, “Yaptıkları­mdan veya söyledikle­rimden dolayı rahatsız olan kulüp üyeleri varsa, bunu kulübün iyiliğini düşünerek yaptığımda­n hiçbir kuşkuları olmasın” dedi.
Messi, “Yaptıkları­mdan veya söyledikle­rimden dolayı rahatsız olan kulüp üyeleri varsa, bunu kulübün iyiliğini düşünerek yaptığımda­n hiçbir kuşkuları olmasın” dedi.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye