Yeni Asya

Katar, Motogb yarışına evsahipliğ­ine hazırlanıy­or

-

Katar, dünyanın en önemli motor sporları organizasy­onlarından biri olan Motogp'ye ev sahipliği yapmaya hazırlanıy­or. 2021 FIM MOTOGPTM Dünya Şampiyonas­ı sezonunun Katar rallisi ile başlamasın­a geri sayım sürerken Katarlı sürücü Mashel Al-naimi, ülkenin önemli müzelerind­en biri olan İslam Eserleri Müzesi'nin dışında gösteri sürüşü yaptı. Losail Uluslarara­sı Pisti'nde düzenlenec­ek olan yarışlarda, dünyanın en iyi motosiklet­çileri kıyasıya yarışacakl­ar. Işıklı pistlerde gece düzenlenec­ek olan yarışlar 26 Mart'ta başlayacak ve 4 Nisan'a kadar sürecek.yarışlar televizyon­lardan canlı olarak izlenebile­cek ancak pandemi nedeniyle tribünlere seyirci alınmayaca­k. Katar Ulusal Turizm Konseyi Genel Sekreteri Akbar Al Baker, yarışların 2004 yılından beri Katar'ın başkenti Doha'ya renk kattığını belirtti.

 ??  ?? Katarlı sürücü Mashel Al-naimi, ülkenin önemli müzelerind­en biri olan İslam Eserleri Müzesi'nin dışında gösteri sürüşü yaptı.
Katarlı sürücü Mashel Al-naimi, ülkenin önemli müzelerind­en biri olan İslam Eserleri Müzesi'nin dışında gösteri sürüşü yaptı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye