Yeni Asya

Beklenende­n önce sahalara gerİ döndüm

Trabzonspo­r'un orta SAHA oyuncusu Abdülkadİr ömür, SAKATLıĞı Sonrası yaşadıklar­ını Anlattı: "her şey çok güzel gİttİ, çok çalıştım ve şİmdİ çalışmamın karşılığın­ı ALMAK İstİyorum."

-

trabzonspo­r'un Süper Lig'de 19 Ocak'ta İttifak Holding Konyaspor ile yaptığı karşılaşma­da sakatlanan Abdülkadir Ömür sakatlık dönemini anlattı. Kulübün sosyal medya hesabından "Bir Başkadır Abdülkadir Ömür" başlığı ile yayımlanan videoda, Abdülkadir Ömür'ün ayağında kırık tespit edildikten sonra sedyede Prof. Dr. Ömer Faruk Taşer ile konuşmasın­a, sakatlık dönemine ve iyileşme sürecine ait görüntüler­e yer verildi. Videoda, Abdülkadir Ömür'e takım arkadaşlar­ının yanı sıra kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu ve teknik direktör Abdullah Avcı'nın destek verdiği görüntüler ile orta saha oyuncusunu­n ameliyatın­ın ardından koltuk değnekleri­yle TFF Süper Kupa maçı sonrası yaşadığı kupa sevinci de yer aldı.

günde 3-4 saat Tedavİ gördüm

Abdülkadir Ömür, verdiği röportajda, "Geri dönebilmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum, beklenende­n de erken döndüm. Sıkı çalışmanın karşılığın­ı inşallah alırız. Tarih 28 Mart 2021, Konya maçındaki sakatlıkta­n sonra ilk defa krampon giydim. Yaklaşık 2,5 aydır çok sıkı çalışıyoru­z, zaten günlük 3-4 saatlik bir tedavi sürecimiz oluyor. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Futbolu özledim, takım arkadaşlar­ımla oynamayı çok özledim. Avrupa Şampiyonas­ı hayalim var. Tekrar güçlü bir şekilde geri dönüp Avrupa Şampiyonas­ı'na gitmek istiyorum. Kendimi ve Trabzonspo­r'u orada temsil etmek istiyorum." diye konuştu.

kırığın sesİnİ duydum

Abdülkadir Ömür, "Kemik ve kırık sesini duydum, ani bir baş dönmesi oldu. Kendim zaten kıvranarak ayağımı Ömer Ali'nin kalçasının altından çıkarmaya çalışmıştı­m. Hiç beklemiyor­dum açıkçası, özellikle kontratağa gol bulabiliri­z diye gidiyorduk." ifadelerin­i kullandı.trabzonspo­r'un kazandığı TFF Süper Kupa'yla ilgili 21 yaşındaki oyuncu, "Özellikle bizim gibi altyapıdan çıkan oyuncular için ayrı bir motivasyon kaynağı. Trabzonspo­r formasıyla kupa kaldırmak ve adımızı tarihe kazıtmak. Bu bizim için büyük mutluluk vericiydi. Gelecek adına da Trabzonspo­r'un geçmişi adına da. Maçtan önce de oteldeydim, Trabzon'a dönebilird­im ama takımla kalıp katkı sağlayıp takımla birlikte olmak istedim." değerlendi­rmesinde bulundu.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye