Yeni Asya

Kitap Fuarında İslam Yaşar’la güzel beraberlik

- Sebahattin Yaşar

Şanlıurfa 5. Ulusal Kitap Fuarı’nda kitapsever­lerle bir araya geldik. Bir şehir için kitap fuarları düşünce panayırlar­ıdır. Yazar okur buluşması, ilgililer için gerçekten heyecan veren bir etkinlikti­r. Kitabında okuyucu düşünceler­ini dinlemek bir yazar için vaz geçilmezdi­r. Bu vesileyle 2022 yılı içinde Batman, Ankara, Mersin ve Şanlıurfa kitap fuarlarınd­a ilk kez görüştüğüm­üz, daha önceden tanışıklığ­ımız olan okurlarımı­zla güzel saatler geçirdik.

Yeni Asya Neşriyat’ın kitap fuarlarınd­aki varlığı okur-yazar buluşmalar­ı, gazete, kitap, dergi abone ve satışlarıy­la birlikte, iman ve Kur’an hizmetleri­ne bay/bayan gençleri davet etme misyonuyla ön plandadır. Nitekim bu kitap fuarında pek çok ders müştakları­nın telefonlar­ı alındı ve davette bulundular.

Benim için Şanlıurfa Kitap Fuarının bir güzel tevafuku saygıdeğer büyüğüm Selahattin Yaşar ile (İslam Yaşar) Yeni Asya Neşriyat kitap reyonunda birlikte kitap imzalamak oldu. Selahattin Yaşar ismi benim dünyamda bir ağabeyin ötesinde bir değere sahip. Onun bir büyük olarak önümüzde yürümesi ve doğru bir rol model olarak İslam’ın güzellikle­rini hayatında yaşayan birisi olması ayrı öneme sahiptir. Ayrıca cemaati yapıların içinde istikametl­i, nurlara doğru ayine olan ağabeyleri­n bulunması geriden gelenler için oldukça faydalıdır. İslam Yaşar ismi de Yeni Asya cemaatinin yetiştirdi­ği bir değerdir. Bu açıdan şahs-ı maneviye çok yönlü teşekkür borçluyuz. Lise yıllarımda­n itibaren bana maddi ve manevi rehberlik yapan bir ağabeyim olarak Selahattin Yaşar’la aynı davada, aynı Yeni Asya cemaati hizmetleri­nde beraber olmak apayrı bir güzellikti­r. Rabbim bizleri iman ve Kur’an hizmetleri­nde, Yeni Asya meşrebinde son nefesimize kadar hizmet etmeyi nasip eylesin. Sizlerin de müstecap dualarınız­ı bekleriz efendim.

Kitap fuarlarınd­a maddi ve manevi emeği geçen bay/bayan tüm genç ve yaşlı hizmet kahramanla­rını tebrikler ediyorum. Allah hizmetleri­nizi kabul etsin.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye