Daily Mail

TODAY’S ORDER OF PLAY

-

All courts 11.30am start except

Centre and No1 (1pm).

CENTRE: (20) G MUGURUZA (Sp) v (13) A RADWANSKA (Pol), (1) S WILLIAMS (US) v(4) M SHARAPOVA (Rus), (13) J MURRAY (GB) & J PEERS (A) v J Erlich (Isr) & P Petzschner (Ger).

COURT 1: J Bjorkman (Swe) & T Johansson (Swe) v J Delgado (GB) & T Enqvist (Swe), (1) M BRYAN (US) & B MATTEK-SANDS (US) v(8) D NESTOR (Can) & K MLADENOVIC (F),(3) M MATKOWSKI (Pol) & E VESNINA (Rus) v(7) L PAES (Ind) & M HINGIS (Swi), J Gimelstob (US) & R Hutchins (GB) v G Ivanisevic (Cro) & I Ljubicic (Cro).

COURT 2:(9) R BOPANNA (Ind) & F MERGEA (Rom) v (4) J-J ROJER (Hol) & H TECAU (Rom), (5) A PEYA (Aut) & T BABOS (Hun) v(2) B SOARES (Brz) & S M (Ind), (6) H TECAU (Rom) & K SREBOTNIK (Slo) v R Lindstedt (Swe) & A Medina Garrigues (Sp), W Ferreira (SA) & S Grosjean (F)v G Rusedski (GB) & F Santoro (F).

COURT 3: A Jaeger (US) & A Temesvari (Hun) v J Novotna (Cz) & B Schett (Aut), (1) T HARRY FRITZ (US) v (11) Y CHUNG (Kor), V Kuzmova (Svk) v(5) K SWAN (GB), A Castle (GB) & J Tarango (US) v T Woodbridge (A)& M Woodforde (A).

COURT 6:(8) N HOANG LY (Viet) & S Nagal (Ind) v J Gray (GB) & E Moore (GB), (3) D GALFI (Hun) & F Stollar (Hun) v K Patricia Bejenaru (Rom) & P Udvardy (Hun), (5) M KECMANOVIC (Ser) & C RUUD (Nor) v B Hannestad (Den) & M Ymer (Swe), N Borges (Por) & M Dembek (Pol) v(3) W BLUMBERG (US) & T PAUL (US).

COURT 8: G Blancaneau­x (F)& A Dougaz (Tun) v F Cunha Silva (Por) & A Tabilo (Can), (8) F DI LORENZO (US) & L STEFANI (Brz) v D Aiava (A)& O Tjandramul­ia (A),(4) R OPELKA (US) & A SANTILLAN (Jpn) v F Bass (GB) & A Canter (GB).

COURT 12: (7) T PAUL (US) v P NIKLASSALM­INEN (Fin), R Opelka (US) v (10) W BLUMBERG (US), V Durasovic (Nor) & P Niklas-Salminen (Fin) v Y Oliel (Isr) & Yibing Wu (Chn).

COURT 16: (1) M KOLODZIEJO­VA (Cz) & M VONDROUSOV­A (Cz) v B Vanessa Andreescu (Can) & K Sebov (Can), V Lapko (Blr) v M Gordon (US), (1) T HARRY FRITZ (US) & M MMOH (US) v T Sandkaulen (Ger) & M Valkusz (Hun), M Gordon (US) & C Liu (US) v M Lumsden (GB) & I Neel (US).

COURT 17: M Mosciatti (It) & M Osmakcic (Swi) v Y Takahashi (Jpn) & J Yamasaki (Jpn), A Potapova (Rus) v S Zhuk (Rus), M Herazo Gonzalez (Col) & D Nur Haliza (Ina) v(7) A BLINKOVA (Rus) & O PERVUSHINA (Rus), V Lapko (Blr) & T Mihalikova (Svk) v K Day (US) & M Kilnarova (Cz).

COURT 18: (12) M YMER (Swe) v A Lopez San Martin (Sp), (12) A BLINKOVA (Rus) v T Alicia Black (US), A Brogan (GB) & F Christie (GB) v (2) U MAITANE ARCONADA (US) & C ROBILLARD-MILLETTE (Can), (6) J BELEN TEICHMANN (Swi) & S XU (Chn) v N Bains (A)& T Alicia Black (US).

NOT ASSIGNED: G Forget (F) & C Pioline (F)v R Leach (US) & P McEnroe (US).

 ??  ?? Garbina Muguruza, in her first Grand Slam semi-final, is first up on Centre Court
Garbina Muguruza, in her first Grand Slam semi-final, is first up on Centre Court

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom