Daily Mail

ORDER OF PLAY

All courts 11.30am start except Centre and No 1 (1pm).

-

CENTRE COURT: (1) R FEDERER (Swi) v D Lajovic (Ser), V Lepchenko (US) v (2) C WOZNIACKI (Den), S Wawrinka (Swi) v (6) G DIMITROV (Bul).

COURT 1: D Vekic ( Cro) v ( 4) S STEPHENS (US), L Broady (GB) v (13) M RAONIC (Can), A Rus (Hol) v (25) S WILLIAMS (US).

COURT 2: (3) M CILIC (Cro) v Y Nishioka (Jpn), J Larsson (Swe) v (9) V WILLIAMS (US), G Monfils (F) v (23) R GASQUET (F), (5) E SVITOLINA (Ukr) v T Maria (G).

COURT 3: (11) S QUERREY (US) v J Thompson (A), A Tomljanovi­c (A) v (10) M KEYS (US), (9) J ISNER (US) v Y Maden (G), (16) C VANDEWEGHE (US) v K Siniakova (Cz).

COURT 12: (7) Karolina PLISKOVA (Cz) v H Dart (GB), D Medvedev (Rus) v (16) B CORIC (Cro), N Gombos (Svk) v (8) K ANDERSON (SA), S Kuznetsova (Rus) v (23) B STRYCOVA (Cz).

COURT 18: ( 17) L POUILLE ( F) v D Kudla (US), E Alexandrov­a (Rus) v V Azarenka (Blr), (31) S TSITSIPAS (Gre) v G Barrere (F), (13) J GORGES (G) v M Puig (Pur).

COURT 4: E Rodina (Rus) v A Lottner (G), G Garcia-Lopez (Sp) v G Elias (Por), M Jaziri (Tun) v J Donaldson (US), T Smitkova (Cz) v V Tomova (Bul). COURT 5: P Polansky (Can) v D Novak (Aut), L Kumkhum (Tha) v B Pera (US), J Smith (A) v A Seppi (It), L Tsurenko (Ukr) v T Babos (Hun). COURT 6: A Dulgheru ( Rom) v K Pliskova (Cz), P Martic (Cro) v E Makarova (Rus), J Millman (A) v S Travaglia (It), V Lapko (Blr) v C McHale (US).

COURT 7: G Muller (Lux) v M Mmoh (US), A Krunic (Ser) v M Brengle (US), R Harrison (US) v R Carballes Baena (Sp), V Golubic (Swi) v O Jabeur (Tun).

COURT 8: M Barthel (G) v Y Wickmayer (Bel), C Giorgi (It) v (21) A SEVASTOVA (Lat), Y Bhambri (Ind) v T Fabbiano (It), R Albot (Mol) v (20) P CARRENO-BUSTA (Sp).

COURT 10: S Stakhovsky (Ukr) v J Sousa (Por), Y Wang (Chn) v A Blinkova (Rus), L Lacko (Svk) v B Bonzi (F).

COURT 11: (19) M RYBARIKOVA (Svk) v S Cirstea (Rom), J Kubler (A) v G Pella (Arg), L Djere (Ser) v P Lorenzi (It).

COURT 14: J Struff (G) v (32) L MAYER ( Arg), ( 20) K BERTENS ( Hol) v B Stefkova (Cz), I Begu (Rom) v K Swan (GB).

COURT 15: N Jarry (Chi) v (28) F KRAJINOVIC (Ser), V Kuzmova (Svk) v R Peterson (Swe), S Johnson (US) v R Bemelmans (Bel).

COURT 16: ( 25) P KOHLSCHREI­BER (G) v E Donskoy (Rus), R Berankis (Lit) v M McDonald (US), A Schmiedlov­a (Svk) v K Mladenovic (F), A Sabalenka (Blr) v (29) M BUZARNESCU (Rom).

COURT 17: (31) S ZHANG (Chn) v A Petkovic (G), I Karlovic (Cro) v M Youzhny (Rus), (22) A MANNARINO (F) v C Garin (Chi), K Bondarenko (Ukr) v L Safarova (Cz).

NOT ASSIGNED: (32) A RADWANSKA (Pol) v E Ruse (Rom), A Bedene (Slo) v C Norrie (GB).

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom