Daily Mail

ORDER OF PLAY

All courts 11.30am start except Centre and No 1 (1pm).

-

CENTRE COURT: M Kukushkin (Kaz) v (2) R NADAL (Sp), (22) J KONTA (GB) v D Cibulkova (Svk), (21) K EDMUND (GB) v B Klahn (US).

COURT 1: (3) M CILIC (Cro) v G Pella (Arg), (1) S HALEP (Rom) v S Zheng (Chn), (5) J DEL POTRO (Arg) v F Lopez (Sp), T Fritz (US) v (4) A ZVEREV (G).

COURT 2: K Boulter (GB) v (18) N OSAKA (Jpn), A Seppi (It) v (8) K ANDERSON (SA), H Zeballos (Arg) v (12) N DJOKOVIC (Ser), B Tomic (A) v (24) K NISHIKORI (Jpn), (3) G MUGURUZA (Sp) v A Van Uytvanck (Bel).

COURT 3: (17) A BARTY (A) v E Bouchard (Can), T Fabbiano (It) v S Wawrinka (Swi), (15) N KYRGIOS (A) v R Haase (Ned), B Paire (F) v (26) D SHAPOVALOV (Can), (12) J OSTAPENKO (Lat) v K Flipkens (Bel).

COURT 4: R Arneodo (F) & J Cerretani (US) v K Krawietz (G) & A Mies (G), L Bambridge (GB) & J O’Mara (GB) v (2) L KUBOT (Pol) & M MELO (Bra), S Arends (Ned) & M Middelkoop (Ned) v A Krajicek (US) & J Nedunchezh­iyan (Ind), P Hercog (Slo) & B Pera (US) v (2) A SESTINI HLAVACKOVA (Cz) & B STRYCOVA (Cz), O Kalashniko­va (Geo) & M Ninomiya (Jpn) v A Rodionova (A) & M Zanevska (Bel).

COURT 5: (16) L KICHENOK (Ukr) & A KUDRYAVTSE­VA (Rus) v B Mattek-Sands (US) & L Safarova (Cz), D Marrero (Sp) & F Verdasco (Sp) v L Mayer (Arg) & J Sousa (Por), (15) I BEGU (Rom) & M BUZARNESCU (Rom) v D Gavrilova (A) & V Lapko (Blr), (6) G DABROWSKI (Can) & Y XU (Chn) v A Riske (US) & O Savchuk (Ukr).

COURT 6: P Carreno-Busta (Sp) & G GarciaLope­z (Sp) v (6) J CABAL (Col) & R FARAH (Col), E Makarova (Rus) & V Zvonareva (Rus) v Z Diyas (Kaz) & S Zheng (Chn), (1) T BABOS (Hun) & K MLADENOVIC (F) v E Hozumi (Jpn) & M Kato (Jpn), R Olaru (Rom) & Y Wang (Chn) v L Chan (Tpe) & S Peng (Chn), I Bara (Rom) & A Cornet (F) v (4) A KLEPAC (Slo) & M MARTINEZ SANCHEZ (Sp).

COURT 7: R Harrison (US) & V Pospisil (Can) v P Petzschner (G) & T Puetz (G), (9) A QURESHI (Pak) & J ROJER (Ned) v D Ferrer (Sp) & M Lopez (Sp), (9) K BERTENS (Ned) & J LARSSON (Swe) v M Adamczak (A) & R Voracova (Cz), N Balaji (Ind) & V Vardhan (Ind) v M Daniell (NZ) & W Koolhof (Ned).

COURT 8: L Tsurenko (Ukr) v (23) B STRYCOVA (Cz), (25) P KOHLSCHREI­BER (G) v G Muller (Lux), (27) C SUAREZ NAVARRO (Sp) v S Sorribes Tormo (Sp), (14) D SCHWARTZMA­N (Arg) v J Vesely (Cz).

COURT 9: P Martic (Cro) & M Rybarikova (Svk) v L Kerkhove (Ned) & L Marozava (Blr), (11) R ATAWO (US) & A GROENEFELD (G) v X Knoll (Swi) & A Smith (GB), C Liang (Chn) & S Zhang (Chn) v T Maria (G) & H Watson (GB), (7) M BRYAN (US) & J SOCK (US) v D Bracciali (It) & A Seppi (It), (8) E MERTENS (Bel) & D SCHUURS (Ned) v S Cirstea (Rom) & S Sorribes Tormo (Sp).

COURT 10: D Sharan (Ind) & A Sitak (NZ) v R Albot (Mol) & M Jaziri (Tun), D Jakupovic (Slo) & I Khromachev­a (Rus) v (10) A BARTY (A) & C VANDEWEGHE (US), E Hrdinova (Cz) & G Olmos (Mex) v A Rosolska (Pol) & A Spears (US), (12) R BOPANNA (Ind) & E ROGER-VASSELIN (F) v A De Minaur (A) & J Millman (A), (16) M MIRNYI (Blr) & P OSWALD (Aut) v J Peralta (Chi) & H Zeballos (Arg).

COURT 11: N Monroe (US) & J Smith (A) v (14) B MCLACHLAN (Jpn) & J STRUFF (G), Y Bonaventur­e (Bel) & B Schoofs (Ned) v H Chan (Tpe) & Z Yang (Chn), (3) B KREJCIKOVA (Cz) & K SINIAKOVA (Cz) v A Guarachi (Chi) & E Routliffe (NZ), M Copil (Rom) & S Tsitsipas (Gre) v M Demoliner (Bra) & S Gonzalez (Mex), M Minella (Lux) & A Sevastova (Lat) v G Garcia Perez (Sp) & F Stollar (Hun).

COURT 12: (11) A KERBER (G) v C Liu (US), (9) J ISNER (US) v R Bemelmans (Bel), Y Putintseva (Kaz) v (14) D KASATKINA (Rus), (27) D DZUMHUR (Bih) v E Gulbis (Lat).

COURT 14: A De Minaur (A) v P Herbert (F), S Robert (F) v M Ebden (A), J Brady (US) v (28) A KONTAVEIT (Est), (28) J CLARKE (GB) & (28) C NORRIE (GB) v (28) M AREVALO (Esa) & (28) H PODLIPNIK-CASTILLO (Chi).

COURT 15: J Benneteau (F) v F Tiafoe (US), S Vickery (US) v (15) E MERTENS (Bel), (15) V KUDERMETOV­A (Rus) & (15) A SABALENKA (Blr) v (15) D COLLINS (US) & (15) J MOORE (A), (15) J BENNETEAU (F) & (15) A MANNARINO (F) v (15) F NIELSEN (Den) & (15) J SALISBURY (GB), (15) M GONZALEZ (Arg) & (15) N JARRY (Chi) v (15) H KONTINEN (Fin) & (15) J PEERS (A).

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom