Daily Mail

ORDER OF PLAY

-

All courts 11am start except Centre and Court 1 (1pm).

CENTRE COURT: (4) K ANDERSON (SA) v (26) G PELLA (Arg), (7) S HALEP (Rom) v V Azarenka (Blr), P Hercog (Slo) v C Gauff (US).

COURT 1: (28) S HSIEH (Tpe) v (3) K PLISKOVA (Cz), (1) N DJOKOVIC (Ser) v H Hurkacz (Pol), (19) F AUGER-ALIASSIME (Can) v U Humbert (F).

COURT 2: (14) C WOZNIACKI (Den) v S Zhang (Chn), (10) K KHACHANOV (Rus) v (23) R BAUTISTA AGUT (Sp), (11) D MEDVEDEV (Rus) v (21) D GOFFIN (Bel).

COURT 3: (8) E SVITOLINA (Ukr) v (31) M SAKKARI (Gre), K Muchova (Cz) v (20) A KONTAVEIT (Est), F Verdasco (Sp) v T Fabbiano (It), J Murray (GB) & B Mattek-Sands (US) v J Salisbury (GB) & K Dunne (GB).

COURT 12: R Opelka (US) v (15) M RAONIC (Can), D Yastremska (Ukr) v V Golubic (Swi), R Ram (US) & A Riske (US) v L Bambridge (GB) & A Muhammad (US), S Clayton (GB) & S Grey (GB) v F Tiafoe (US) & V Williams (US).

COURT 18: (28) B PAIRE (F) v J Vesely (Cz), (24) P MARTIC (Cro) v D Collins (US), N Kyrgios (A) & D Krawczyk (US) v M Daniell (NZ) & J Brady (US), B McLachlan (Jpn) & M Kato (Jpn) v C Hsieh (Tpe) & S Hsieh (Tpe).

COURT 5: (13) Y DUAN (Chn) & S Zheng (Chn) v M Ninomiya (Jpn) & R Voracova (Cz), A Bublik (Kaz) & M Kukushkin (Kaz) v (2) J CABAL (Col) & R Farah (Col), K Krawietz (G) & S Santamaria (US) v B Paire (F) & X Knoll (Swi).

COURT 6: S Gille (Bel) & J Vliegen (Bel) v M Demoliner (Bra) & D Sharan (Ind), K Kozlova (Ukr) & A Rodionova (A) v (4) G DABROWSKI (Can) & Y Xu (Chn), F Nielsen (Den) & K Christian (US) v J Vliegen (Bel) & S Zheng (Chn).

COURT 7: M Ebden (A) & V Pospisil (Can) v (12) R RAM (US) & J Salisbury (GB), A Sasnovich (Blr) & L Tsurenko (Ukr) v (2) B KREJCIKOVA (Cz) & K Siniakova (Cz).

COURT 8: D Krawczyk (US) & G Olmos (Mex) v (7) N MELICHAR (US) & K Peschke (Cz), (8) A GROENEFELD (G) & D Schuurs (Ned) v A Rosolska (Pol) & A Sharma (A), (4) M PAVIC (Cro) & B Soares (Bra) v S Gonzalez (Mex) & A Qureshi (Pak).

COURT 10: (5) J ROJER (Ned) & H Tecau (Rom) v F Martin (F) & H Nys (F), D Molchanov (Ukr) & G Voskoboeva (Kaz) v J Melzer (Aut) & A Pavlyuchen­kova (Rus).

COURT 14: L Hewitt (A) & J Thompson (A) v (3) R KLAASEN (SA) & M Venus (NZ), (11) N MAHUT (F) & E Roger-Vasselin (F) v L Mayer (Arg) & J Sousa (Por), J O’Mara (GB) & N Broady (GB) v M Middelkoop (Hol) & Z Yang (Chn), C Rungkat (Ina) & S Aoyama (Jpn) v N Mahut (F) & A Cornet (F).

COURT 15: (16) R HAASE (Hol) & F Nielsen (Den) v K Skupski (GB) & J Smith (A), S Aoyama (Jpn) & A Krunic (Ser) v (6) E MERTENS (Bel) & A Sabalenka (Blr), A Sitak (NZ) & L Siegemund (G) v K Skupski (GB) & D Jurak (Cro). COURT 16: L Paes (Ind) & S Stosur (A) v E Hoyt (GB) & E Silva (GB), (8) H KONTINEN (Fin) & J Peers (A) v R Lindstedt (Swe) & T Puetz (G), (9) H CHAN (Tpe) & L Chan (Tpe) v G Minnen (Bel) & A Van Uytvanck (Bel), M Demoliner (Bra) & A Spears (US) v H Kontinen (Fin) & H Watson (GB).

COURT 17: (12) K FLIPKENS (Bel) & J Larsson (Swe) v L Kichenok (Ukr) & A Spears (US), (1) L KUBOT (Pol) & M Melo (Bra) v A De Minaur (A) & M Reid (A).

NOT ASSIGNED: A Murray (GB) & S Williams (US) v A Mies (G) & A Guarachi (Chi).

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom