Leek Post & Times

North Staffs and South Cheshire League fixtures 2021

-

SATURDAY, APRIL 24

Premier Division: Burslem v Checkley;

Cheadle v Longton; Leek v Bagnall Norton; Meakins v Whitmore; Moddershal­l & Oulton v Porthill Park; Stone SP v Ashcombe Park.

Division One: Elworth v Audley; Endon v Wood Lane; Knypersley v Hem Heath; Little Stoke v Leycett; Newcastle & Hartshill v Eccleshall; Sandyford v Blythe.

Division Two: Alsager v Oakamoor; Meir Heath v Barlaston; Porthill Park 2nd v Norton-inhales; Rode Park v Sandbach; Silverdale v Caverswall; Stafford v Bignall End.

Division Three: Audley 2nd v Moddershal­l & Oulton 2nd; Checkley 2nd v Meakins 2nd; Hanford v Wedgwood; Eccleshall 2nd v Stone SP 2nd; Hem Heath 2nd v Crewe; Longton 2nd v Cheadle 2nd.

Division Four: Bagnall Norton 2nd v Elworth 2nd; Barlaston 2nd v Silverdale 2nd; Bignall End 2nd v Meir Heath 2nd; Hem Heath 3rd v Onneley; Porthill Park 3rd v Newcastle & Hartshill 2nd; Stone SP 3rd v Moddershal­l & Oulton 3rd.

Division Five: Ashcombe Park 2nd v Little Stoke 2nd; Blythe 2nd v Alsager 2nd; Caverswall 2nd v Sandon; Moddershal­l & Oulton 4th v Meakins 3rd; Woore v Leek 2nd; Whitmore 2nd v Knypersley 2nd.

Division Six: Stafford 3rd v Church Eaton; Leycett 2nd v Stafford 2nd; Moddershal­l & Oulton 5th v Burslem 2nd; Norton in

Hales 2nd v Hanford 2nd; Oakamoor 2nd v Sandyford 2nd; Wood Lane 2nd v Endon 2nd.

Division Seven: Audlem v Moddershal­l & Oulton 6th; Newcastle & Hartshill 3rd v Betley; Onneley 2nd v Audley 3rd; Porthill Park 4th v Kidsgrove; Sandbach 2nd v Rode Park 2nd; Wedgwood 2nd v Checkley 2nd.

Division Eight: Cheadle 3rd v Porthill Park 5th; Church Eaton 2nd v Woore 2nd; Crewe 2nd v Hem Heath 4th; Oakamoor 3rd v Stafford 4th.

Division Nine: Ashcombe Park 3rd v Newcastle & Hartshill 4th; Sandbach 3rd v Oakamoor

4th.

SATURDAY, MAY 1

Premier Division: Ashcombe Park v Burslem; Bagnall Norton v Meakins; Checkley v Moddershal­l & Oulton; Longton v Leek;

Porthill Park v Cheadle; Whitmore v Stone SP.

Division One: Audley v Newcastle & Hartshill; Blythe v Elworth; Eccleshall v Knypersley; Hem Heath v Little Stoke; Leycett v Endon; Wood Lane v Sandyford.

Division Two: Barlaston v Silverdale; Bignall End v Meir Heath; Caverswall v Rode Park; Norton in Hales v Stafford; Oakamoor v Porthill Park 2nd; Sandbach v Alsager.

Division Three: Cheadle 2nd v Hanford; Crewe v Checkley 2nd; Meakins 2nd v Eccleshall

2nd; Moddershal­l & Oulton 2nd v Longton

2nd; Stone SP 2nd v Audley 2nd; Wedgwood v Hem Heath 2nd.

Division Four: Elworth 2nd v Hem Heath

3rd; Meir Heath 2nd v Bagnall Norton 2nd; Moddershal­l & Oulton 3rd v Barlaston 2nd; Newcastle & Hartshill 2nd v Bignall End 2nd; Onneley v Stone SP 3rd; Silverdale 2nd v Porthill Park 3rd.

Division Five: Alsager 2nd v Moddershal­l & Oulton 4th; Knypersley 2nd v Woore; Leek 2nd v Blythe 2nd; Little Stoke 2nd v Caverswall 2nd; Meakins 3rd v Ashcombe Park 2nd; Sandon v Whitmore 2nd.

Division Six: Burslem 2nd v Leycett 2nd; Church Eaton v Norton in Hales 2nd; Endon 2nd v Moddershal­l & Oulton 5th; Sandyford 2nd v Wood Lane 2nd; Stafford 2nd v Stafford 3rd; Hanford 2nd v Oakamoor 2nd.

Division Seven: Audley 3rd v Sandbach 2nd; Betley v Wedgwood 2nd; Checkley 3rd v

Onneley 2nd; Kidsgrove v Audlem; Moddershal­l & Oulton 6th v Newcastle & Hartshill 3rd; Rode Park 2nd v Porthill Park 4th.

Division Eight: Hem Heath 4th v Cheadle 3rd; Porthill Park 5th v Crewe 2nd; Stafford 4th v Church Eaton 2nd; Woore 2nd v Oakamoor 3rd.

Division Nine: Newcastle & Hartshill 4th v Sandbach 3rd; Oakamoor 4th v Meakins

4th.

SATURDAY, MAY 8

Premier Division: Cheadle v Checkley; Leek v Porthill Park; Meakins v Longton; Moddershal­l & Oulton v Ashcombe Park; Stone SP v Burslem; Whitmore v Bagnall Norton.

Division One: Eccleshall v Audley; Elworth v Wood Lane; Endon v Hem Heath; Knypersley v Little Stoke; Newcastle & Hartshill v Blythe; Sandyford v Leycett.

Division Two: Alsager v Caverswall; Bignall End v Norton in Hales; Meir Heath v Silverdale; Porthill Park 2nd v Sandbach; Rode Park v Barlaston; Stafford v Oakamoor.

Division Three: Audley 2nd v Meakins 2nd; Checkley 2nd v Eccleshall 2nd; Hanford v Moddershal­l & Oulton 2nd; Crewe v Wedgwood; Hem Heath 2nd v Cheadle 2nd; Longton 2nd v Stone SP 2nd.

Division Four: Bagnall Norton 2nd v Newcastle & Hartshill 2nd; Barlaston 2nd v Onneley;

Hem Heath 3rd v Meir Heath 2nd; Porthill

Park 3rd v Bignall End 2nd; Silverdale 2nd v Moddershal­l & Oulton 3rd; Stone SP 3rd v Elworth 2nd.

Division Five: Ashcombe Park 2nd v Alsager 2nd; Blythe 2nd v Knypersley 2nd; Caverswall 2nd v Whitmore 2nd; Little Stoke 2nd v Meakins 3rd; Moddershal­l & Oulton 4th v Leek 2nd; Woore v Sandon.

Division Six: Burslem 2nd v Endon 2nd; Leycett 2nd v Stafford 3rd; Moddershal­l & Oulton 5th v Sandyford 2nd; Norton in Hales 2nd v Stafford 2nd; Oakamoor 2nd v Church Eaton; Wood Lane 2nd v Hanford 2nd.

Division Seven: Audlem v Newcastle & Hartshill 3rd; Kidsgrove v Rode Park 2nd; Onneley 2nd v Betley; Porthill Park 4th v

Audley 3rd; Sandbach 2nd v Checkley 3rd; Wedgwood 2nd v Moddershal­l & Oulton 6th.

Division Eight: Cheadle 3rd v Porthill Park 5th; Church Eaton 2nd v Crewe 2nd; Oakamoor 3rd v Hem Heath 4th; Stafford 4th v Woore 2nd.

Division Nine: Ashcombe Park 3rd v Oakamoor 4th; Meakins 4th v Sandbach 3rd.

SATURDAY, MAY 15

Premier Division: Ashcombe Park v Cheadle; Bagnall Norton v Stone SP; Burslem v Moddershal­l & Oulton; Checkley v Leek; Longton v Whitmore; Porthill Park v Meakins.

Division One: Audley v Knypersley; Blythe v Eccleshall; Hem Heath v Sandyford; Leycett v Elworth; Little Stoke v Endon; Wood Lane v Newcastle & Hartshill.

Division Two: Barlaston v Alsager; Caverswall v Porthill Park 2nd; Norton in Hales v Meir Heath; Oakamoor v Bignall End; Sandbach v Stafford; Silverdale v Rode Park.

Division Three: Cheadle 2nd v Crewe; Eccleshall 2nd v Audley 2nd; Meakins 2nd v Longton 2nd; Moddershal­l & Oulton 2nd v Hem Heath 2nd; Stone SP 2nd v Hanford; Wedgwood v Checkley 2nd.

Division Four: Bignall End 2nd v Bagnall Norton 2nd; Elworth 2nd v Barlaston 2nd;

Meir Heath 2nd v Stone SP 3rd; Moddershal­l & Oulton 3rd v Porthill Park 3rd; Newcastle & Hartshill 2nd v Hem Heath 3rd; Onneley v Silverdale 2nd.

Division Five: Alsager 2nd v Little Stoke 2nd; Knypersley 2nd v Moddershal­l & Oulton 4th; Leek 2nd v Ashcombe Park 2nd; Meakins

3rd v Caverswall 2nd; Whitmore 2nd v Woore; Sandon v Blythe 2nd.

Division Six: Church Eaton v Wood Lane

2nd; Endon 2nd v Leycett 2nd; Stafford 3rd v Norton in Hales 2nd; Sandyford 2nd v Burslem 2nd; Stafford 2nd v Oakamoor 2nd; Hanford 2nd v Moddershal­l & Oulton 5th.

Division Seven: Audley 3rd v Kidsgrove; Betley v Sandbach 2nd; Checkley 3rd v Porthill Park 4th; Moddershal­l & Oulton 6th v Onneley 2nd; Newcastle & Hartshill 3rd v Wedgwood 2nd; Rode Park 2nd v Audlem.

Division Eight: Crewe 2nd v Cheadle 3rd; Hem Heath 4th v Stafford 4th; Porthill Park 5th v Oakamoor 3rd; Woore 2nd v Church Eaton 2nd.

Division Nine: Newcastle & Hartshill 4th v Meakins 4th; Sandbach 3rd v Ashcombe Park 3rd.

SATURDAY, MAY 22

Premier Division: Bagnall Norton v Longton; Cheadle v Burslem; Leek v Ashcombe Park; Meakins v Checkley; Stone SP v Moddershal­l & Oulton; Whitmore v Porthill Park.

Division One: Audley v Blythe; Eccleshall v Wood Lane; Elworth v Hem Heath; Knypersley v Endon; Newcastle & Hartshill v Leycett; Sandyford v Little Stoke.

Division Two: Alsager v Silverdale; Bignall End v Sandbach; Meir Heath v Rode Park; Norton in Hales v Oakamoor; Porthill Park 2nd v Barlaston; Stafford v Caverswall.

Division Three: Checkley 2nd v Audley 2nd; Hanford v Meakins 2nd; Crewe v Moddershal­l & Oulton 2nd; Hem Heath 2nd v Stone SP

2nd; Longton 2nd v Eccleshall 2nd; Wedgwood v Cheadle 2nd.

Division Four: Barlaston 2nd v Meir Heath 2nd; Hem Heath 3rd v Bignall End 2nd; Moddershal­l & Oulton 3rd v Onneley; Porthill Park 3rd v Bagnall Norton 2nd; Silverdale 2nd v Elworth 2nd; Stone SP 3rd v Newcastle & Hartshill 2nd.

Division Five: Ashcombe Park 2nd v Knypersley 2nd; Blythe 2nd v Whitmore 2nd; Caverswall 2nd v Woore; Little Stoke 2nd v Leek 2nd; Meakins 3rd v Alsager 2nd; Moddershal­l & Oulton 4th v Sandon.

Division Six: Burslem 2nd v Hanford 2nd; Endon 2nd v Sandyford 2nd; Leycett 2nd v Norton in Hales 2nd; Moddershal­l & Oulton 5th v Church Eaton; Oakamoor 2nd v Stafford 3rd; Wood Lane 2nd v Stafford 2nd.

Division Seven: Audlem v Wedgwood 2nd; Kidsgrove v Checkley 3rd; Onneley 2nd v Newcastle & Hartshill 3rd; Porthill Park 4th v

Betley; Rode Park 2nd v Audley 3rd; Sandbach 2nd v Moddershal­l & Oulton 6th.

Division Eight: Church Eaton 2nd v Cheadle 3rd; Oakamoor 3rd v Crewe 2nd; Stafford 4th v Porthill Park 5th; Woore 2nd v Hem Heath 4th. Division Nine: Ashcombe Park 3rd v Meakins 4th.

SATURDAY, MAY 29

Premier Division: Ashcombe Park v Meakins; Burslem v Leek; Checkley v Whitmore; Longton v Stone SP; Moddershal­l & Oulton v Cheadle; Porthill Park v Bagnall Norton.

Division One: Blythe v Knypersley; Endon v Sandyford; Hem Heath v Newcastle & Hartshill; Leycett v Eccleshall; Little Stoke v Elworth; Wood Lane v Audley.

Division Two: Barlaston v Stafford; Caverswall v Bignall End; Oakamoor v Meir Heath; Rode Park v Alsager; Sandbach v Norton in Hales; Silverdale v Porthill Park 2nd.

Division Three: Audley 2nd v Longton 2nd; Cheadle 2nd v Checkley 2nd; Eccleshall 2nd v Hanford; Meakins 2nd v Hem Heath 2nd; Moddershal­l & Oulton 2nd v Wedgwood; Stone SP 2nd v Crewe.

Division Four: Bagnall Norton 2nd v Hem Heath 3rd; Bignall End 2nd v Stone SP 3rd;p Elworth 2nd v Moddershal­l & Oulton 3rd;

Meir Heath 2nd v Silverdale 2nd; Newcastle & Hartshill 2nd v Barlaston 2nd; Onneley v Porthill Park 3rd.

Division Five: Alsager 2nd v Caverswall 2nd; Knypersley 2nd v Little Stoke 2nd; Leek 2nd v Meakins 3rd; Woore v Blythe 2nd; Whitmore 2nd v Moddershal­l & Oulton 4th; Sandon v Ashcombe Park 2nd.

Division Six: Church Eaton v Burslem 2nd; Stafford 3rd v Wood Lane 2nd; Norton in

Hales 2nd v Oakamoor 2nd; Sandyford 2nd v Leycett 2nd; Stafford 2nd v Moddershal­l & Oulton 5th; Hanford 2nd v Endon 2nd.

Division Seven: Audley 3rd v Audlem; Betley v Kidsgrove; Checkley 3rd v Rode Park 2nd; Moddershal­l & Oulton 6th v Porthill Park 4th; Newcastle & Hartshill 3rd v Sandbach 2nd; Wedgwood 2nd v Onneley 2nd.

Division Eight: Cheadle 3rd v Oakamoor 3rd; Crewe 2nd v Stafford 4th; Hem Heath 4th v Church Eaton 2nd; Porthill Park 5th v Woore 2nd.

Division Nine: Newcastle & Hartshill 4th v Oakamoor 4th.

SATURDAY, JUNE 5

Premier Division: Bagnall Norton v Checkley; Leek v Moddershal­l & Oulton; Longton v Porthill Park; Meakins v Burslem; Stone SP v Cheadle; Whitmore v Ashcombe Park.

Division One: Audley v Leycett; Blythe v Wood Lane; Eccleshall v Hem Heath; Elworth v Endon; Knypersley v Sandyford; Newcastle & Hartshill v Little Stoke.

Division Two: Bignall End v Barlaston; Meir Heath v Alsager; Norton in Hales v Caverswall; Oakamoor v Sandbach; Porthill Park 2nd v Rode Park; Stafford v Silverdale.

Division Three: Cheadle 2nd v Moddershal­l & Oulton 2nd; Checkley 2nd v Longton 2nd; Hanford v Audley 2nd; Crewe v Meakins 2nd; Hem Heath 2nd v Eccleshall 2nd; Wedgwood v Stone SP 2nd.

Division Four: Barlaston 2nd v Bignall End 2nd; Moddershal­l & Oulton 3rd v Meir Heath 2nd; Onneley v Elworth 2nd; Porthill Park 3rd v Hem Heath 3rd; Silverdale 2nd v Newcastle & Hartshill 2nd; Stone SP 3rd v Bagnall Norton 2nd.

Division Five: Alsager 2nd v Leek 2nd; Ashcombe Park 2nd v Whitmore 2nd; Caverswall 2nd v Blythe 2nd; Little Stoke 2nd v Sandon; Meakins 3rd v Knypersley 2nd; Moddershal­l & Oulton 4th v Woore.

Division Six: Burslem 2nd v Stafford 2nd; Endon 2nd v Church Eaton; Leycett 2nd v Oakamoor 2nd; Moddershal­l & Oulton 5th v Stafford 3rd; Sandyford 2nd v Hanford 2nd; Wood Lane 2nd v Norton in Hales 2nd.

Division Seven: Audlem v Onneley 2nd; Audley 3rd v Checkley 3rd; Kidsgrove v Moddershal­l & Oulton 6th; Porthill Park 4th v Newcastle & Hartshill 3rd; Rode Park 2nd v Betley; Sandbach 2nd v Wedgwood 2nd.

Division Eight: Church Eaton 2nd v Oakamoor 3rd; Hem Heath 4th v Porthill Park 5th; Stafford 4th v Cheadle 3rd; Woore 2nd v

Crewe 2nd.

Division Nine: Ashcombe Park 3rd v Newcastle & Hartshill 4th; Oakamoor 4th v Sandbach 3rd.

SATURDAY, JUNE 12

Premier Division: Ashcombe Park v Bagnall Norton; Burslem v Whitmore; Cheadle v Leek; Checkley v Longton; Moddershal­l & Oulton v Meakins; Porthill Park v Stone SP.

Division One: Endon v Newcastle & Hartshill; Hem Heath v Audley; Leycett v Blythe; Little Stoke v Eccleshall; Sandyford v Elworth; Wood Lane v Knypersley.

Division Two: Alsager v Porthill Park 2nd; Barlaston v Norton in Hales; Caverswall v

Oakamoor; Rode Park v Stafford; Sandbach v Meir Heath; Silverdale v Bignall End.

Division Three: Audley 2nd v Hem Heath

2nd; Eccleshall 2nd v Crewe; Longton 2nd v Hanford; Meakins 2nd v Wedgwood; Moddershal­l & Oulton 2nd v Checkley 2nd; Stone SP 2nd v Cheadle 2nd.

Division Four: Bagnall Norton 2nd v Barlaston 2nd; Bignall End 2nd v Silverdale 2nd; Elworth 2nd v Porthill Park 3rd; Hem Heath 3rd v

Stone SP 3rd; Meir Heath 2nd v Onneley; Newcastle & Hartshill 2nd v Moddershal­l & Oulton 3rd.

Division Five: Blythe 2nd v Moddershal­l & Oulton 4th; Knypersley 2nd v Alsager

2nd; Leek 2nd v Caverswall 2nd; Woore v Ashcombe Park 2nd; Whitmore 2nd v Little Stoke 2nd; Sandon v Meakins 3rd.

Division Six: Church Eaton v Sandyford 2nd; Stafford 3rd v Burslem 2nd; Norton in Hales 2nd v Moddershal­l & Oulton 5th; Oakamoor 2nd v Wood Lane 2nd; Stafford 2nd v Endon 2nd; Hanford 2nd v Leycett 2nd.

Division Seven: Betley v Audley 3rd; Checkley 3rd v Audlem; Moddershal­l & Oulton 6th v Rode Park 2nd; Newcastle & Hartshill 3rd v Kidsgrove; Onneley 2nd v Sandbach 2nd; Wedgwood 2nd v Porthill Park 4th.

Division Eight: Cheadle 3rd v Woore 2nd; Crewe 2nd v Hem Heath 4th; Oakamoor 3rd v Stafford 4th; Porthill 5th v Church Eaton 2nd.

Division Nine: Meakins 4th v Ashcombe Park 3rd; Newcastle & Hartshill 4th v Oakamoor 3rd.

SATURDAY, JUNE 19

Premier Division: Bagnall Norton v Burslem; Longton v Ashcombe Park; Meakins v Cheadle; Porthill Park v Checkley; Stone SP v Leek; Whitmore v Moddershal­l & Oulton.

Division One: Audley v Little Stoke; Blythe v Hem Heath; Eccleshall v Endon; Knypersley v Elworth; Newcastle & Hartshill v Sandyford; Wood Lane v Leycett.

Division Two: Bignall End v Rode Park; Meir Heath v Porthill Park 2nd; Norton in Hales v Silverdale; Oakamoor v Barlaston; Sandbach v Caverswall; Stafford v Alsager.

Division Three: Cheadle 2nd v Meakins 2nd; Checkley 2nd v Hanford; Crewe v Audley 2nd; Hem Heath 2nd v Longton 2nd; Moddershal­l & Oulton 2nd v Stone SP 2nd; Wedgwood v Eccleshall 2nd.

Division Four: Barlaston 2nd v Hem

Heath 3rd; Elworth 2nd v Meir Heath 2nd; Moddershal­l & Oulton 3rd v Bignall End 2nd; Onneley v Newcastle & Hartshill 2nd; Porthill Park 3rd v Stone SP 3rd; Silverdale 2nd v Bagnall Norton 2nd.

Division Five: Alsager 2nd v Sandon; Ashcombe Park 2nd v Blythe 2nd; Caverswall 2nd v Moddershal­l & Oulton 4th; Leek 2nd v Knypersley 2nd; Little Stoke 2nd v Woore; Meakins 3rd v Whitmore 2nd.

Division Six: Burslem 2nd v Norton in Hales 2nd; Endon 2nd v Stafford 3rd; Leycett 2nd v Wood Lane 2nd; Moddershal­l & Oulton 5th v oakamoor 2nd; Sandyford 2nd v Stafford 2nd; Hanford 2nd v Church Eaton.

Division Seven: Audlem v Sandbach 2nd; Audley 3rd v Moddershal­l & Oulton 6th; Kidsgrove v Wedgwood 2nd; Porthill Park 4th v Onneley 2nd; Rode Park 2nd v Newcastle & Hartshill 3rd.

Division Eight: Church Eaton 2nd v Porthill Park 5th; Hem Heath 4th v Oakamoor 3rd; Stafford 4th v Cheadle 3rd; Woore 2nd v Crewe 2nd.

Division Nine: Oakamoor 4th v Meakins 4th; Sandbach 3rd v Newcastle & Hartshill 4th.

SATURDAY, JUNE 26

Premier Division: Ashcombe Park v Porthill Park; Burslem v Longton; Cheadle v Whitmore; Leek v Meakins; Moddershal­l & Oulton v Bagnall Norton; Stone SP v Checkley.

Division One: Elworth v Newcastle & Hartshill; Endon v Audley; Hem Heath v Wood Lane; Knypersley v Leycett; Little Stoke v Blythe; Sandyford v Eccleshall.

Division Two: Alsager v Bignall End; Barlaston v Sandbach; Meir Heath v Caverswall; Porthill Park 2nd v Stafford; Rode Park v Norton in Hales; Silverdale v Oakamoor.

Division Three: Audley 2nd v Wedgwood; Checkley 2nd v Stone SP 2nd; Hanford v

Hem Heath 2nd; Eccleshall 2nd v Cheadle 2nd; Longton 2nd v Crewe; Meakins 2nd v Moddershal­l & Oulton 2nd.

Division Four: Bagnall Norton 2nd v Moddershal­l & Oulton 3rd; Bignall End 2nd v Onneley; Hem Heath 3rd v Silverdale 2nd; Newcastle & Hartshill 2nd v Elworth 2nd; Porthill Park 3rd v Meir Heath 2nd; Stone SP 3rd v Barlaston 2nd.

Division Five: Blythe 2nd v Little Stoke 2nd; Caverswall 2nd v Knypersley 2nd; Moddershal­l & Oulton 4th v Ashcombe Park 2nd; Woore v Meakins 3rd; Whitmore 2nd v Alsager 2nd; Sandon v Leek 2nd.

Division Six: Stafford 3rd v Sandyford 2nd;

Leycett 2nd v Church Eaton; Norton in Hales 2nd v Endon 2nd; Oakamoor 2nd v Burslem 2nd; Stafford 2nd v Hanford 2nd; Wood Lane 2nd v Moddershal­l & Oulton 5th.

Division Seven: Audlem v Betley; Moddershal­l & Oulton 6th v Checkley 3rd; Newcastle & Hartshill 3rd v Audley 3rd; Onneley 2nd v Kidsgrove; Sandbach 2nd v Porthill Park 4th; Wedgwood 2nd v Rode Park 2nd.

Division Eight: Cheadle 3rd v Hem Heath 4th; Crewe 2nd v Church Eaton 2nd; Oakamoor 3rd v Woore 2nd; Porthill Park 5th v Stafford 4th. Division Nine: Ashcombe Park 3rd v Oakamoor 4th; Meakins 4th v Sandbach 3rd.

SATURDAY, JULY 3

Premier Division: Bagnall Norton v Cheadle; Checkley v Ashcombe Park; Longton v Moddershal­l & Oulton; Meakins v Stone SP; Porthill Park v Burslem; Whitmore v Leek.

Division One: Audley v Sandyford; Blythe v Endon; Eccleshall v Elworth; Leycett v Hem Heath; Newcastle & Hartshill v Knypersley; Wood Lane v Little Stoke.

Division Two: Bignall End v Porthill Park 2nd; Caverswall v Barlaston; Norton in Hales v Alsager; Oakamoor v Rode Park; Sandbach v Silverdale; Stafford v Meir Heath.

Division Three: Cheadle 2nd v Audley 2nd; Crewe v Hanford; Hem Heath 2nd v Checkley 2nd; Moddershal­l & Oulton 2nd v Eccleshall 2nd; Stone SP 2nd v Meakins 2nd; Wedgwood v Longton 2nd.

Division Four: Barlaston 2nd v Porthill Park 3rd; Elworth 2nd v Bignall End 2nd; Meir

Heath 2nd v Newcastle & Hartshill 2nd; Moddershal­l & Oulton 3rd v Hem Heath 3rd; Onneley v Bagnall Norton 2nd; Silverdale 2nd v Stone SP 3rd.

Division Five: Alsager 2nd v Woore; Ashcombe Park 2nd v Caverswall 2nd; Knypersley 2nd v Sandon; Leek 2nd v Whitmore 2nd; Little Stoke 2nd v Moddershal­l & Oulton 4th; Meakins 3rd v Blythe 2nd.

Division Six: Burslem 2nd v Wood Lane 2nd; Church Eaton v Stafford 2nd; Endon 2nd v Oakamoor 2nd; Moddershal­l & Oulton 5th v Leycett 2nd; Sandyford 2nd v Norton in Hales 2nd; Hanford 2nd v Stafford 3rd.

Division Seven: Audley 3rd v Wedgwood 2nd; Betley v Moddershal­l & Oulton 6th; Checkley 3rd v Newcastle & Hartshill 3rd; Kidsgrove v Sandbach 2nd; Porthill Park 4th v Audlem; Rode Park 2nd v Onneley 2nd.

Division Eight: Hem Heath 4th v Porthill Park 5th; Oakamoor 3rd v Crewe 2nd; Stafford 4th v Church Eaton 2nd; Woore 2nd v Cheadle 3rd.

Division Nine: Newcastle & Hartshill 4th v Meakins 4th; Sandbach 3rd v Ashcombe 3rd.

SATURDAY, JULY 10

Premier Division: Ashcombe Park v Stone SP; Bagnall Norton v Leek; Checkley v Burslem; Longton v Cheadle; Porthill Park v Moddershal­l & Oulton; Whitmore v Meakins.

Division One: Audley v Elworth; Blythe v Sandyford; Eccleshall v Newcastle & Hartshill; Hem Heath v Knypersley; Leycett v Little

Stoke; Wood Lane v Endon.

Division Two: Barlaston v Meir Heath; Bignall End v Stafford; Caverswall v Silverdale; Norton in Hales v Porthill Park 2nd; Oakamoor v Alsager; Sandbach v Rode Park.

Division Three: Cheadle 2nd v Longton 2nd; Crewe v Hem Heath 2nd; Meakins 2nd v Checkley 2nd; Moddershal­l & Oulton 2nd v Audley 2nd; Stone SP 2nd v Eccleshall 2nd; Wedgwood v Hanford.

Division Four: Elworth 2nd v Bagnall Norton 2nd; Meir Heath 2nd v Bignall End 2nd; Moddershal­l & Oulton 3rd v Stone SP 3rd; Newcastle & Hartshill 2nd v Porthill Park 3rd; Onneley v Hem Heath 3rd; Silverdale 2nd v Barlaston 2nd.

Division Five: Alsager 2nd v Blythe 2nd; Knypersley 2nd v Whitmore 2nd; Leek 2nd v Woore; Little Stoke 2nd v Ashcombe Park 2nd; Meakins 3rd v Moddershal­l & Oulton 4th; Sandon v Caverswall 2nd.

Division Six: Burslem 2nd v Moddershal­l & Oulton 5th; Church Eaton v Stafford 3rd; Endon 2nd v Wood Lane 2nd; Sandyford 2nd v Oakamoor 2nd; Stafford 2nd v Leycett 2nd; Hanford 2nd v Norton in Hales 2nd.

Division Seven: Audley 3rd v Onneley 2nd; Betley v Newcastle & Hartshill 3rd; Checkley 3rd v Wedgwood 2nd; Kidsgrove v Porthill Park 4th; Moddershal­l & Oulton 6th v Audlem; Rode Park 2nd v Sandbach 2nd.

Division Eight: Cheadle 3rd v Church Eaton 2nd; Hem Heath 4th v Woore 2nd; Porthill Park 5th v Oakamoor 3rd; Stafford 4th v Crewe 2nd.

Division Nine: Newcastle & Hartshill 4th v Ashcombe Park 3rd; Oakamoor 4th v Sandbach 3rd.

SATURDAY JULY 17

Premier Division: Burslem v Ashcombe Park; Cheadle v Porthill Park; Leek v Longton; Meakins v Bagnall Norton; Moddershal­l &

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom