Scottish Daily Mail

LOCKER ROOM

TODAY’S ORDER OF PLAY

-

All courts 11.30am start except Centre and No1 (1pm).

CENTRE COURT: (27) A KONJUH (Cro) v (10) V WILLIAMS (US), (1) A MURRAY (GB) v B Paire (Fra), (13) G DIMITROV (Bul) v(3) R FEDERER (Swi).

COURT 1:(6) J KONTA (GB) v (21) C GARCIA (Fra), (4) R NADAL (Spa) v (16) G MULLER (Lux), A Mannarino (Fra) v(2) N DJOKOVIC (Srb).

COURT 2:(1) A KERBER (Ger) v (14) G MUGURUZA (Spa), V Azarenka (Blr) v(2) S HALEP (Rom), (6) M RAONIC (Can) v (10) A ZVEREV (Ger), M Daniell (NZ) & M Demoliner (Brz) v K Skupski (GB) & N Skupski (GB).

COURT 3: (9) A RADWANSKA (Pol) v(7) S KUZNETSOVA (Rus), (24) C VANDEWEGHE (US) v(5) C WOZNIACKI (Den), (8) D THIEM (Aut) v (11) T BERDYCH (Cze).

COURT 4: F Forti (Ita) v (13) T SEYBOTH WILD (Brz), J Anna Burrage (GB) v E Bolton (US), (16) E SHUO LIANG (Tpe) v H Tyra Black (US), E Ruusuvuori (Fin) v(9) R MOLLEKER (Ger).

COURT 5: (10) X YU WANG (Chn) v F Jones (GB), A Collins (GB) v (14) S SEWING (US), A Kharitonov­a (Rus) v E Raducanu (GB), J Alejandro Hernandez Serrano (Mex) v G Loffhagen (GB), L Schmidt (Ger) v K Swan (GB).

COURT 6: V Apisah (Png) v Y In-Albon (Swi), M Stewart (GB) v N Tajima (Jpn), C Bittoun Kouzmine (Fra) v A Matusevich (GB), K Juvan (Slo) v(5) M KOSTYUK (Ukr), T Bosancic (Aus) v B Smith (GB).

COURT 7:(7) R KLAASEN (SA) & R RAM (US) v H Podlipnik-Castillo (Chi) & A Vasilevski (Blr), (8) A DAVIDOVICH FOKINA (Spa) v N Mejia (Col), (1) K DAY (US) v L Sun (Swi), V Flores (US) v M Chwalinska (Pol), (13) X WANG (Chn) v C McNally (US).

COURT 8: (10) R HARRISON (US) & M Venus (NZ) v(6) I DODIG (Cro) & M Granollers (Spa), M Ninomiya (Jpn) & R Voracova (Cze) v(5) L HRADECKA (Cze) & K Siniakova (Cze), (15) M VENUS (NZ) & B KREJCIKOVA (Cze) v M Elgin (Rus) & A Rodionova (Aus).

COURT 9: S Banthia (Ind) v M Martineau (Fra), (11) J RODIONOV (Aut) v L Dussin (Fra), (6) C BRANSTINE (US) v K Rakhimova (Rus), (16) J-P GRASSI MAZZUCHI (Arg) v H Gaston (Fra).

COURT 10: S Korda (US) v J Kent Trotter (Jpn), B Ellis (Aus) v(7) T BRYDE (US), L Grief (US) v D Added (Fra), M Frinzi (Ita) v M Ali Bellalouna (Tun), T Pieri (Ita) v(3) C LIU (US).

COURT 11: P Kypson (US) v A Zakharov (Rus), V Kirkov (US) v J Lucas Reis Da Silva (Brz), S Riffice (US) v(4) Y HSIOU HSU (Tpe), T Horie (Jpn) v (10) O CRAWFORD (US).

COURT 12: (13) J OSTAPENKO (Lat) v (4) E SVITOLINA (Ukr), (18) R BAUTISTA AGUT (Spa) v(7) M CILIC (Cro), N Mektic (Cro) & F Skugor (Cro) v S Groth (Aus) & R Lindstedt (Swe).

COURT 14: (16) O MARACH (Aut) & M PAVIC (Cro) v J Clarke (GB) & M Willis (GB), (15) A KLEPAC (Slo) & M J MARTINEZ SANCHEZ (Spa) v(2) E MAKAROVA (Rus) & E VESNINA (Rus), (7) J GOERGES (Ger) & B ZAHLAVOVA STRYCOVA (Cze) v (12) A-L GROENEFELD (Ger) & K PESCHKE (Cze), P Raja (Ind) & E Hozumi (Jpn) v (11) D NESTOR (Can) & A KLEPAC (Slo).

COURT 15: A Geller (Arg) v U Park (Kor), O Orpana (Fin) v M Lourdes Carle (Arg), K Berankova (Cze) v J Niemeier (Ger), L Boskovic (Cro) v M Jain (Ind).

COURT 16: (1) H KONTINEN (Fin) & J PEERS (Aus) v H Nys (Fra) & A Sancic (Cro), L Kichenok (Ukr) & L Tsurenko (Ukr) v C Cartan Bellis (US) & M Vondrousov­a (Cze), (9) H-C CHAN (Tpe) & M NICULESCU (Rom) v B Haddad Maia (Brz) & A Konjuh (Cro).

COURT 17: (4) L KUBOT (Pol) & M MELO (Brz) v (14) F MERGEA (Rom) & A-U-H QURESHI (Pak), (13) K FLIPKENS (Bel) & S MIRZA (Ind) v (3) Y-J CHAN (Tpe) & M HINGIS (Swi), (4) T BABOS (Hun) & A HLAVACKOVA (Cze) v S Kuznetsova (Rus) & K Mladenovic (Fra), M Pavic (Cro) & L Kichenok (Ukr) v(7) R KLAASEN (SA) & K SREBOTNIK (Slo).

COURT 18: M Rybarikova (Svk) v P Martic (Cro), (24) S QUERREY (US) v K ANDERSON (SA), M Matkowski (Pol) & M Mirnyi (Blr) v N Monroe (US) & A Sitak (NZ).

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom