Scottish Daily Mail

ORDER OF PLAY

-

All courts 11am start except Centre (1.30pm) and No 1 (1pm)

CENTRE COURT: (7) M BERRETTINI (It) v (14) H HURKACZ (Pol), (1) N DJOKOVIC (Ser) v (10) D SHAPOVALOV (Can), J Salisbury (GB) & H Dart (GB) v (9) K KRAWIETZ (G) & K Peschke (Cz).

COURT 1: (3) S HSIEH (Tpe) & E Mertens (Bel) v (5) S

AOYAMA (Jpn) & E Shibahara (Jpn), V Kudermetov­a (Rus) & E Vesnina (Rus) v C Dolehide (US) & S Sanders (A), (7) N SKUPSKI (GB) & D Krawczyk (US) v (11) J PEERS (A) & S Zhang (Chn).

COURT 3: K Ivanovski (Mkd) v (7) J PINNINGTON JONES (GB), (1) V JIMENEZ KASINTSEVA (And) v A Dudeney (GB).

COURT 12: (6) K DMITRUK (Blr) v A Mintegi Del Olmo (Sp), N Schunk (G) v M Paoletti (It), (1) K DMITRUK (Blr) & D Shnaider (Rus) v C Ngounoue (US) & A Yepifanova (US).

COURT 18: M Poljicak (Cro) v M Rehberg (G), (8) L FRUHVIRTOV­A (Cz) v (15) M GUTH (G), (8) E COLEMAN (US) & M Sieg (US) v (2) L FRUHVIRTOV­A (Cz) & P Kudermetov­a (Rus), E Pridankina (Rus) & K Zaytseva (Rus) v TBC.

COURT 5: (5) P BOSCARDIN DIAS (Bra) v S Banerjee (US), (11) J KYM (Swi) v O Colak (US), S Costoulas (Bel) & L Hietaranta (Fin) v G Bueno (Per) & A Vallejo (Par) v A Guillen Meza (Ecu) & E Monferrer (Arg).

COURT 6: A Vallejo (Par) v S Gueymard Wayenburg (Isr), (1) J SHANG (Chn) v M Donald (Cz), S Banerjee (US) & K Isomura (Jpn) v P Florig (G) & M Rehberg (G).

COURT 7: M Westphal (F) v (4) B KUZUHARA (US), R Brantmeier (US) & E Kalieva (US) v K Bilchev (GB) & M Xu (GB), R Bertrand (F) & I Kudriashov (Rus) v D Vidmanova (Cz) & R Zelnickova (Svk) v V Lilov (US) & P Privara (Svk) v E Butvilas (Lit) & A Manzanera Pertusa (Sp).

COURT 8: V Lilov (US) v V Petr (Cz).

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom