The Chronicle

TOMORROW’S FIXTURES

-

(3pm unless stated)

NATIONAL LEAGUE NORTH: AFC Telford United v Spennymoor Town, Brackley Town v Darlington, Gateshead v Chester, Kettering Town v Blyth Spartans.

BETVICTOR NPL PREMIER DIVISION: Gainsborou­gh Trinity v Morpeth Town, Stafford Rangers v South Shields. BETVICTOR NPL NORTH WEST DIVISION: Dunston UTS v City of Liverpool.

EBAC NORTHERN LEAGUE DIVISION ONE: Billingham Town v West Auckland Town, Consett v Bishop Auckland, Hebburn Town v Whitley Bay, Newton Aycliffe v Guisboroug­h Town, North Shields v Stockton Town, Penrith v Seaham Red Star, Shildon v Newcastle Benfield, Sunderland RCA v Ashington, Thornaby v Northaller­ton Town, Whickham v Ryhope CW. EBAC NORTHERN LEAGUE DIVISION TWO: Birtley Town v Crook Town, Brandon United v Newcastle University, Durham City v Sunderland West End, Easington Colliery v Ryton & Crawcrook Albion, Esh Winning v Willington, Heaton Stanningto­n v West Allotment Celtic, Jarrow v Bedlington Terriers, Redcar Athletic v Carlisle City, Tow Law Town v Chester-leStreet, Washington v Billingham Synthonia.

BAY PLASTICS NORTHERN ALLIANCE PREMIER DIVISION:

Newcastle Chemfica v AFC New Fordley, Percy Main Amateurs v Cullercoat­s, Shankhouse v Winlaton Vulcans, Whitley Bay Reserves v Newcastle Blue Star (all 2pm). REEVES INDEPENDEN­T NORTHERN ALLIANCE FIRST DIVISION: Blyth Spartans Reserves v FC United of Newcastle, Felling Magpies v Rothbury, Gosforth Bohemians v Wallsend Boys Club, Hebburn Town U23s v Red Row Welfare, Prudhoe Youth Club Seniors v Whitburn & Cleadon (all 2pm). TEAM VALLEY CARPETS NORTHERN ALLIANCE SECOND DIVISION: Blyth FC v Gateshead Redheugh, Burradon v Spittal Rovers, Cramlingto­n Town v Willington Quay Saints, Jesmond v Ellington, Newcastle Blue Star Reserves v Wideopen & District, Stobswood Welfare v Seaton Sluice (all 2pm). BLUEFIN SPORTS INSURANCE NORTHERN ALLIANCE DEVELOPMEN­T DIVISION: Morpeth FC v Whitley Bay Sporting Club A, North Sunderland v Red House Farm, Ponteland United Reserves v Lowick, Swalwell v Newcastle East End Reserves, Wooler v Wideopen A, West Jesmond v Heaton Stanningto­n A (all 2pm).

NORTHUMBER­LAND FA BENEVEOLEN­T BOWL QUARTER-FINALS: Blyth Town v Ponteland United, North Shields Athletic v AFC Killingwor­th (both 1.30pm).

NORTHUMBER­LAND FA MINOR CUP SECOND ROUND: AFC Newbiggin v Seaton Burn, Newbiggin Blacks v Bedlington, Forest Hall v Amble Masons, Heaton Hawks Seniors v Hexham, Newcastle University A v Prudhoe Youth Club Juniors Developmen­t Squad (both 1.30pm).

DURHAM FA TROPHY FIRST ROUND: Gateshead Rutherford v Annfield Plain (1.30pm).

TEAM VALLEY CARPETS CHALLENGE CUP QUARTERFIN­AL: Alnwick Town v Wallington (1.30pm).

TEAM VALLEY CARPETS COMBINATIO­N CUP QUARTERFIN­AL: Whitley Bay Sporting Club v Cramlingto­n United (1.30pm).

TEAM VALLEY CARPETS NEVILLE COWEY CUP QUARTER-FINAL: Ashington Reserves v Newcastle Chemfica Amateurs (1.30pm).

WEARSIDE LEAGUE FIRST DIVISION: Darlington RA v Silksworth Colliery Welfare, Gateshead Leam Rangers v Coxhoe Athletic, Horden Community Welfare v Durham United, Windscale v Farringdon Detached (all 2pm).

DURHAM TROPHY: Boldon CA v Darlington Town, Gateshead Rutherford v Annfield Plain, Hebburn Town Reserves v West Auckland Tunns (all 1.30pm).

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom