The Daily Telegraph - Sport

Today’s order of play

-

All courts 11am start except Centre and No1 (1pm)

CENTRE COURT

J Sousa (Portugal) v R NADAL (Spain, 3); J KONTA (GB, 19) v P KVITOVA (Czech Rep, 6); M BERRETTINI (Italy, 17) v R FEDERER (Switzerlan­d, 2).

No 1 COURT

S WILLIAMS (US, 11) v C SUAREZ NAVARRO (Spain, 30); S HALEP (Romania, 7) v C Gauff (US); N DJOKOVIC (Serbia, 1) v U Humbert (France).

No 2 COURT

A BARTY (Australia, 1) v A Riske (US); K Muchova (Czech Rep) v KAROLINA PLISKOVA (Czech Rep, 3); K NISHIKORI (Japan, 8) v M Kukushkin (Kazakhstan).

No 3 COURT

E SVITOLINA (Ukraine, 8) v P MARTIC (Croatia, 24); D GOFFIN (Belgium, 21) v F Verdasco (Spain); G PELLA (Argentina, 26) v M RAONIC (Canada, 15).

COURT 12

B Strycova (Czech Rep) v E MERTENS (Belgium, 21); S Querrey (US) v T Sandgren (US); H KONTINEN (Finland)

& J PEERS (Australia, 8) v R RAM (US) & J SALISBURY (GB, 12); J Murray (GB) & B Mattek-sands (US) v A PAVIC (Croatia) & G DABROWSKI (Canada, 3).

COURT 18

S Zhang (China) v D Yastremska (Ukraine); R BAUTISTA AGUT (Spain, 23) v B PAIRE (France, 28); N MAHUT (France) & E ROGER-VASSELIN (France, 11) v B BRYAN (US) & M BRYAN (US, 7); F SKUGOR (Croatia) & R OLARU (Romania, 12) v F Tiafoe (US) & V Williams (US).

COURT 4

B Anselmo (France) v K SAITOH (Japan, 16); A Vecic (Germany) v N KAWAGUCHI (Japan, 6); N Rodrigues (Brazil) v P Makk (Hungary); S NAHIMANA (Burundi, 7) v M Mutavdzic (GB).

COURT 5

P Llamas Ruiz (Spain) v R Burruchaga (Argentina); F Kozaki (Japan) v A CHARAEVA (Russia, 8); W Baszak (Poland) v O Selekhmete­va (Russia); D Frayman (Russia) v P Lovric (Slovenia).

COURT 6

M SAWANGKAEW (Thailand, 9) v E Mandlik (US); K Scott (US) v A NAGY (Hungary, 16); A Toth (Hungary) v A NOEL (US, 10); P Nugroho (Indonesia) v C Beck (US).

COURT 7

N Alvarez Varona (Spain) v F Gill (GB); N Ionel (Romania) v J Fearnley (GB); P Kudermetov­a (Russia) v A Banks (GB); E Raducanu (GB) v M Kubka (Poland).

COURT 8

A Matusevich (GB) v G ONCLIN (Belgium, 15); R Matsushita (Japan) v B Baker (GB); J Pinnington Jones (GB) v L DRAXL (Canada, 12); D Chen (GB) v A Dale (US).

COURT 9

O VIRTANEN (Finland, 11) v C Kingsley (US); C ALCARAZ GARFIA (Spain, 10) v T Zink (US); A Martin (US) v D Stricker (Switzerlan­d); I Beloborodk­o (Ukraine) v E Spizzirri (US).

COURT 10

W Grant (US) v N Dica (Romania); B NAKASHIMA (US, 6) v P Nguyen (Vietnam); H RUND (Denmark, 1) v K Chahoud (Sweden); K BARTONE (Latvia, 11) v D Snigur (Ukraine); D Semenistaj­a (Latvia) v D PARRY (France, 4).

COURT 11

S Broadus (US) v C Monnet (France); M Custic (Spain) v R Montgomery (US); A Yepifanova (US) v H PELLICANO (Malta, 15); H BLACK (US, 5) v E Jacquemot (France); C Owensby (US) v S Kimchi (Israel).

COURT 14

J ROJER (Holland) & H TECAU (Romania, 5) v M GONZALEZ (Argentina) & H ZEBALLOS (Argentina, 9); R Lindstedt (Sweden) & J Ostapenko (Latvia) v A MOLTENI (Argentina) & M NINOMIYA (Japan, 15); R Jebavy (Czech Rep) & P Oswald (Austria) v J CABAL (Colombia) & R FARAH (Colombia, 2); I DODIG (Croatia) & L CHAN (Taipei, 8) v C Hsieh (Taipei) & S Hsieh (Taipei).

COURT 15

I Dodig (Croatia) & F Polasek (Slovakia) v N MEKTIC (Croatia) & F SKUGOR (Croatia, 6); L KUBOT (Poland) & M MELO (Brazil, 1) v M Demoliner (Brazil) & D Sharan (India); C Rungkat (Indonesia) & S Aoyama (Japan) v N MEKTIC (Croatia) & A ROSOLSKA (Poland, 6); M Daniell (NZ) & J Brady (US) v M GONZALEZ (Argentina) & Y XU (China, 7).

COURT 16

S Gonzalez (Mexico) & A Qureshi (Pakistan) v M Daniell (NZ) & W Koolhof (Holland); L Kichenok (Ukraine) & A Spears (US) v N MELICHAR (US) & K PESCHKE (Czech Rep, 7); A Friedsam (Germany) & L Siegemund (Germany) v B KREJCIKOVA (Czech Rep) & K SINIAKOVA (Czech Rep, 2).

COURT 17

Y DUAN (China) & S ZHENG (China, 13) v G DABROWSKI (Canada) & Y XU (China, 4); R HAASE (Holland) & F NIELSEN (Denmark, 16) v R KLAASEN (S Africa) & M VENUS (NZ, 3); A GROENEFELD (Germany) & D SCHUURS (Holland, 8) v A Blinkova (Russia) & Y Wang (China); A Qureshi (Pakistan) & N Kichenok (Ukraine) v M VENUS (NZ) & K SREBOTNIK (Slovenia, 10). Seeds in capitals, seeding in brackets

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom