The Sentinel

Weekend cricket fixtures

-

Tomorrow

DAVANTI TYRES NORTH STAFFS AND SOUTH CHESHIRE LEAGUE Premier Division (noon): Bagnall Norton v Porthill Park; Burslem v Cheadle; Checkley v Meakins; Elworth v Stone SP; Hem Heath v Longton; Moddershal­l & Oulton v Leek.

Division One (noon): Ashcombe Park v Sandyford; Knypersley v Blythe; Eccleshall v Sandbach; Norton in Hales v Endon; Whitmore v Audley; Wood Lane v Newcastle & Hartshill.

Division Two (12.30pm): Bignall End v Leycett; Caverswall v Oakamoor; Moddershal­l & Oulton 2nd v Little Stoke; Porthill Park 2nd v Stafford; Silverdale v Barlaston; Stone SP 2nd v Alsager.

Division Three (12.30pm): Cheadle 2nd v Elworth 2nd; Hanford v Wedgwood; Meakins 2nd v Meir Heath; Longton 2nd v Checkley 2nd; Newcastle & Hartshill 2nd v Hem Heath 2nd; Rode Park & Lawton v Eccleshall 2nd.

Division Four (1pm): Audley 2nd v Moddershal­l & Oulton 4th; Barlaston 2nd v Hem Heath 3rd; Crewe v Bagnall Norton 2nd; Leek 2nd v Silverdale 2nd; Onneley v Moddershal­l & Oulton 3rd; Porthill Park 3rd v Bignall End 2nd.

Division Five (1pm): Alsager 2nd v Sandon; blythe 2nd v Ashcombe Park 2nd; Little Stoke 2nd v Caverswall 2nd; Meir Heath 2nd v Burslem 2nd; Stone SP 3rd v Norton in Hales 2nd; Woore v Knypersley 2nd.

Division Six (1pm): Meakins 3rd v Moddershal­l & Oulton 5th; Leycett 2nd v Church Eaton; Oakamoor 2nd v Whitmore 2nd; Sandyford 2nd v Hanford 2nd; Stafford 2nd v Betley; Stafford 3rd v Newcastle & Hartshill 3rd.

Division Seven (1pm): Audley 3rd v Rode Park & Lawton 2nd; Cheadle 3rd v Audlem; Endon 2nd v Onneley 2nd; Kidsgrove v Checkley 3rd; Porthill Park 4th v Wood Lane 2nd; Sandbach 2nd v Woore 2nd.

Division Eight (1pm): Betley 2nd v Sandbach 3rd; Church Eaton 2nd v Nantwich 3rd; Hem Heath 4th v Porthill Park 5th; Moddershal­l & Oulton 6th v Crewe 2nd; Newcastle & Hartshill 4th v Cheadle 4th; Oakamoor 3rd v Whitmore 3rd; Wedgwood 2nd v Oakamoor 4th; Market Drayton v Stafford 4th.

CHESHIRE COUNTY LEAGUE Premier Division: Bowdon v Oxton; Didsbury v Oulton Park; Nantwich v Chester Boughton Hall; Neston v Alderley Edge; Toft v Hyde; Widnes v Brooklands.

Division One: Bramhall v Urmston; Cheadle v Sale; Congleton v Bollington; Grappenhal­l v Alvanley; Marple v Macclesfie­ld; Timperley v Lindow.

Division Two: Ashton on Mersey v Mobberley; Cheadle Hulme v Port Sunlight; Christleto­n v Stockport Georgians; Davenham v Upton; Hale Barns v Warrington; Romiley v Haslington.

SOUTH STAFFS LEAGUE Premier Division: Brewood v Penkridge; Cannock v Beacon; Hammerwich v Tamworth; Pelsall v Wombourne; Whittingto­n v Fordhouses; Wolverhamp­ton 2nd v Milford Hall.

DERBYSHIRE COUNTY LEAGUE Division Four South: Alvaston & Boulton 2nd v Swarkeston­e 2nd; Dunstall 2nd v Hilton; Hartshorne v Abbots Bromley; Melbourne Town v Uttoxeter; Spondon 3rd v Wootton; Ticknall 2nd v Breadsall.

Sunday

TALBOT CUP

Round three (1pm): Checkley v Bagnall Norton; Hem Heath v Rode Park & Lawton; Knypersley v Blythe; Moddershal­l & Oulton v Newcastle & Hartshill.

DEVELOPMEN­T FIXTURE

Shropshire Under-21s v Staffordsh­ire Under-21s (Ellesmere College, 11am).

STONE AND DISTRICT LEAGUE Premier Division (2pm): Alsager A v Burslem 3rd; Ashcombe Park v Cheadle; Little Stoke A v Barlaston 3rd; Porthill Park v Bignall End 3rd.

Division One (2pm): Hem Heath v Longton 3rd; Knypersley v Leek; Moddershal­l & Oulton Sport Asia v Onneley; Newcastle & Hartshill v Little Stoke B.

Division Two (2pm): Audley v Hanford 3rd; Betley v Meakins; Leycett 3rd v Bagnall Norton 3rd; Oakamoor v Checkley.

Section A North (2pm): Cheadle 2nd v Wistaston Village 3rd; Rode Park & Lawton v Endon 3rd; Sandbach 4th v Oakamoor 2nd; Sandyford 3rd v Alsager B.

Section A South (2pm): Barlaston 4th v Caverswall; Meir Heath v Stone SP; Wedgwood v Blythe; Whitmore v Eccleshall.

Section B North (2pm): Bagnall Norton Academy v Wedgwood 2nd; Bignall End 4th v Kidsgrove; Longton 4th v Leycett 4th.

Section B South (2pm): Milford Hall v Church Eaton; Norton in Hales v Forton; Stone SP 2nd v Moddershal­l & Oulton 2nd.

Section B X (2pm): Burslem 4th v Whitmore 2nd.

KIDSGROVE AND DISTRICT JUNIOR LEAGUE

Under-18s Division (9.30am): Hem Heath v Bignall End; Meakins v Stafford; Porthill v Whitmore; Stone SP v Sandyford.

Under-13s Section Y (9.30am): Knypersley v Longton; Leek v Rode Park & Lawton; Newcastle & Hartshill v Hem Heath; Whitmore v Porthill Park.

Under-13s Section Z (9.30am): Checkley v Barlaston; Moddershal­l & Oulton v Little Stoke; Oakamoor v Cheadle; Stafford v Stone SP.

Under-13s eight-a-side (10am): Audley v Stone SP; Bagnall Norton v Uttoxeter; Bignall End v Newcastle & Hartshill; Burslem v Leycett; Caverswall v Endon; Porthill Park v Wood Lane; Wedgwood v Woore.

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom