The Sentinel

Weekend cricket fixtures

-

Tomorrow DAVANTI TYRES NORTH STAFFS AND SOUTH CHESHIRE LEAGUE Premier Division A:

Audley v Porthill Park; Burslem v Longton; Cheadle v Checkley; Leek v Meakins; Moddershal­l & Oulton v Bagnall Norton; Stone SP v Hem Heath.

Premier Division B:

Alsager v Caverswall; Ashcombe Park v Wood Lane; Eccleshall v Newcastle & Hartshill; Elworth v Norton in Hales; Silverdale v Leycett; Whitmore v Knypersley.

Division One: Bignall End v Cheadle 2nd; Blythe v Meir Heath; Endon v Rode Park & Lawton; Hem Heath 2nd v Oakamoor; Porthill Park 2nd v Barlaston; Sandbach v Stone SP 2nd.

Division Two: Checkley 2nd v Elworth 2nd; Longton 2nd v Little Stoke; Meakins 2nd v Audley 2nd; Moddershal­l & Oulton 3rd v Wedgwood; Sandyford v Crewe; Stafford v Moddershal­l & Oulton 2nd.

Division Three: Bagnall Norton 2nd v Leek 2nd; Barlaston 2nd v Porthill Park 3rd; Hem Heath 3rd v Bignall End 2nd; Newcastle & Hartshill 2nd v Betley; Norton in Hales 2nd v Burslem 2nd; Onneley v Hanford.

Division Four: Kidsgrove v Ashcombe Park 2nd; Knypersley 2nd v Alsager 2nd; Little Stoke 2nd v Moddershal­l & Oulton 4th; Oakamoor 2nd v Silverdale 2nd; Sandon v Church Eaton; Woore v Eccleshall 2nd.

Division Five: Audlem v Cheadle 3rd; Caverswall 2nd v Stafford 3rd; Leycett 2nd v Whitmore 2nd; Meir Heath 2nd v Sandyford 2nd; Moddershal­l & Oulton 5th v Stafford 2nd; Stone SP 3rd v Porthill Park 4th.

Division Six: Nantwich 3rd v Woore 2nd; Newcastle & Hartshill 3rd v Onneley 2nd; Oakamoor 3rd v Meakins 3rd; Rode Park & Lawton 2nd v Blythe 2nd; Whitmore 3rd v Moddershal­l & Oulton 6th; Wood Lane 2nd v Endon 2nd.

Division Seven: Betley 2nd v Kidsgrove 2nd; Hanford 2nd v Market Drayton; Porthill Park 5th v Audley 3rd; Stafford 4th v Hem Heath 4th; Wedgwood 2nd v Sandbach 2nd.

Division Eight: Cheadle 4th v Oakamoor 4th; Church Eaton 2nd v Checkley 3rd; Newcastle & Hartshill 4th v Stone SP 4th; Wistaston v Little Stoke 3rd.

VIVIO CHESHIRE COUNTY LEAGUE

Premier Division (noon): Didsbury v Grappenhal­l; Nantwich v Alderley Edge; Neston v Chester Boughton Hall; Timperley v Bowdon; Toft v Hyde; Widnes v Oxton.

Division Two (noon):

Alvanley v Ashley; Bollington v Stockport; Cheadle Hulme v Maritime; Haslington v Port Sunlight; Mobberley v Ashton on Mersey; North East Cheshire v Congleton.

SOUTH STAFFS COUNTY LEAGUE Premier Division (12.30pm):

Aldridge v Cannock; Fordhouses v Penkridge; Lichfield v Tamworth 2nd; Pelsall v Milford Hall; Walsall v Beacon; Wombourne v Hammerwich.

DERBYSHIRE COUNTY LEAGUE Division Four South (1pm):

Abbots Bromley v Breadsall; Burton v Dunstall 2nds; Darley Abbey v Uttoxeter; Holton v Risley; Melbourne Town v Ticknall 2nds; Spondon 3rds v Ockbrook & Borrowash 3rds.

Sunday NCCA KNOCKOUT TROPHY Group Two (11am):

Suffolk v Staffordsh­ire (Mildenhall).

Group Four (11am): Dorset v Cheshire (Dorchester).

ECB NATIONAL CLUB CHAMPIONSH­IP Group Seven (1pm):

Knowle & Dorridge v Audley; Nantwich v Wolverhamp­ton.

Group Eight (1pm): Hem Heath v Hyde; Old Hill v Moddershal­l & Oulton; Porthill Park v Longton.

STONE AND DISTRICT LEAGUE Premier Division (2pm):

Bignall End 3rd v Knypersley; Little Stoke v Alsager A; Longton 3rd v Moddershal­l & Oulton Sport Asia; Porthill Park v Cheadle. Division One (2pm): Leek Dev v Barlaston; Newcastle & H v Burslem 3rd; Onneley v H Heath; Whitmore v Little Stoke 2nd.

Division Two (2pm):

Alsager B v Meakins; Audley v Stone SP; Bagnall Norton v Leycett; Checkley v Wedgwood.

Section A North (2pm):

Cheadle 2nd v Sandyford 3rd; Endon 3rd v Longton 4th; Hanford v Holmes Chapel; Rode Park & Lawton v Bignall End 4th.

Section A South (2pm):

Penkridge v Caverswall; Stone SP 2nd v Moddershal­l & Oulton 2nd; Barlaston 2nd v Milford Hall. Section B North (2pm): Burslem 4th v Whitmore 2nd; Kidsgrove v Hanford 2nd; Leycett 2nd v Bagnall Norton 4th; Wood Lane v Haslington 4th.

Section B South (2pm):

Blythe v Uttoxeter; Meir Heath v Church Eaton; Norton in Hales v Ashcombe; Wedgwood v Eccleshall.

Newspapers in English

Newspapers from United Kingdom