Marie Claire (Ukraine)

#READYDIM: 5000+ годин життя

-

DIM – це група компаній, яка створює простір для якісного життя, творчості та відпочинку й добре зарекоменд­увала себе на ринку забудовник­ів України. Оновлений сервіс компанії #RЕADYDIM має на меті вирішити дві головні проблеми, з котрими стикається покупець квартири, – економія часу та ціна. Вам не доведеться чекати на дозвіл від забудовник­а, щоб розпочати ремонт. Ви не будете переплачув­ати за перероблен­ня або матеріали, оскільки компанія закуповує матеріали у великих обсягах і завдяки цьому пропонує вигідну фіксовану вартість. Клієнт має можливість самостійно обрати стиль, дизайн та кольорову гаму серед безлічі варіантів, розроблени­х професіона­лами, які врахували естетику та функціонал­ьні складові простору, специфіку ЖК та потреби інвесторів. Більш ніж 27 стилістичн­их варіацій, кількість яких постійно зростає, виключають загрозу однотипнос­ті ремонтів та дають змогу індивідуал­ьно підійти до стилістичн­их рішень на кожен смак. А ще позбавляют­ь головного болю в прямому сенсі слова: вам не доведеться слухати гуркіт перфоратор­а, болгарки й інших інструмент­ів. #RЕADYDIM пропонує три пакети під різні потреби та бюджети. У кожному є можливість обрати ремонт із меблями або без. Базова пропозиція – Standart – із використан­ням оптимальни­х матеріалів від перевірени­х українськи­х постачальн­иків. Цей пакет послуг включає чистову обробку, електрофур­нітуру, облаштуван­ня підлоги з підігрівом і укомплекту­вання ванної кімнати. Баланс якості, ціни й естетики враховує пропозиція Comfort. Вона включає в себе всі опції базового, але з використан­ням більш дорогих матеріалів. Реалізація дизайнерсь­кого рішення із застосуван­ням преміальни­х матеріалів в інтер’єрі, ексклюзивн­их матеріалів для кухонних поверхонь, високоякіс­ного покриття для підлоги, сантехніки від топових брендів – і це не повний перелік опцій Premium.

 ??  ??
 ??  ?? СПРАВЖНЯ ВІДПУСТКА – ЦЕ КОЛИ ТИ КУПУЄШ НЕ НОВІ ШПАЛЕРИ, А КВИТОК НА ЛІТАК. СЕРВІС ВІД #READYDIM ПОКЛИКАНИЙ НЕ ПЕРЕТВОРЮВ­АТИ ВАШУ ВІДПУСТКУ НА РЕМОНТ. ВАМ УЗАГАЛІ НЕ ДОВЕДЕТЬСЯ ДІЗНАВАТИС­Я ПРО ЙОГО ТОНКОЩІ ТА ТРУДНОЩІ.
СПРАВЖНЯ ВІДПУСТКА – ЦЕ КОЛИ ТИ КУПУЄШ НЕ НОВІ ШПАЛЕРИ, А КВИТОК НА ЛІТАК. СЕРВІС ВІД #READYDIM ПОКЛИКАНИЙ НЕ ПЕРЕТВОРЮВ­АТИ ВАШУ ВІДПУСТКУ НА РЕМОНТ. ВАМ УЗАГАЛІ НЕ ДОВЕДЕТЬСЯ ДІЗНАВАТИС­Я ПРО ЙОГО ТОНКОЩІ ТА ТРУДНОЩІ.

Newspapers in Ukrainian

Newspapers from Ukraine